Χρυσή Αυγή εναντίον ΚΚΕ: Έντονο επεισόδιο Παναγιώταρου-Κατσώτη στη Βουλή

«Ξέρετε γιατί σκούζει;» είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ

Χρυσή Αυγή εναντίον ΚΚΕ: Έντονο επεισόδιο Παναγιώταρου-Κατσώτη στη Βουλή

Έντονο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Διαρκής Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης, Παραγωγής και Εμπορίου είχαν ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Χρήστος Κατσώτης.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου Σωτήρη Πουλικόγιαννη, ο οποίος είχε κληθεί ως εισηγητής με την ιδιότητα του μέλους του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας-Ιματισμού–Δέρματος.

«Τώρα πως γίνεται από τραμπούκος, ροπαλοφόρος, προφανώς ψηφοφόρος σας, να μετατρέπεται σε μοδίστρα προκειμένου να έρθει και να εκφράσει κάποιες απόψεις…» είπε ο κ. Πααναγιώταρος, δείχνοντας παράλληλα κάποιες φωτογραφίες, με τον βουλευτή του ΚΚΕ να διακόπτει έξαλλος.

«Η υπόθεση είναι στο δικαστήριο γιατί ο κ. Παναγιώταρος κάλεσε μέλη της Χρυσής Αυγής για να τον δείρουν» είπε ο κ. Κατσώτης.

«Είναι τραμπούκος» είπε εκ νέου ο κ. Παναγιώταρος, για να απαντήσει σε έντονο ύφος ο κ. Κατσώτης: «Τραμπούκοι είστε εσείς. Και εγκληματίες. Είστε υπόδικος».

Στην τοποθέτησή του, λίγο μετά, ο κ. Κατσώτης είπε προς τους συναδέλφους του βουλευτές που ήταν παρόντες: «Ξέρετε γιατί σκούζει ο κ. Παναγιώταρος; Εκτός δηλαδή από το μίσος που έχουν στους κομμουνιστές για τη συντριβή τους, για την ήττα, οι ναζί και οι φασιστές σκούζουν γιατί οι χρυσαυγίτες σαν μακρύ χέρι του κεφαλαίου, πολλές φορές προσπάθησαν να χτυπ��σουν απεργιακές συγκεντρώσεις των ταξικών συνδικάτων που έγιναν, ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στα λαϊκά μέτρα και δεν τα κατάφεραν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top