Μουτσινάς για ΠτΔ: Λειτουργώ κατά συνείδηση, δεν στηρίζω τον Δήμα

«Ο Τσίπρας δεν έχει βιώσιμο σχέδιο και δεν με πείθει»

Μουτσινάς για ΠτΔ: Λειτουργώ κατά συνείδηση, δεν στηρίζω τον Δήμα
«Από την αρχή έλεγα ότι δεν θα νομιμοποιήσω ποτέ την καταστροφική πολιτική αυτής της κυβέρνησης με την ψήφο μου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ξεκαθάρισε ο Πάρις Μουτσινάς μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε ότι τιμά τον κ. Δήμα και τη διαδρομή του ωστόσο «δεν μπορεί να ασκήσει εξουσία πέραν του διακοσμητικού ρόλου που έχει (σ.σ.: εννοεί ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας)».

Ο κ. Μουτσινάς πρόσθεσε ότι πολλάκις οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές έχουν προωθήσει ένα σενάριο για εθνική συνεννόηση «χωρίς Σαμαρά και Βενιζέλο», το οποίο -όπως είπε- «παρανοήθηκε».

Παράλληλα, εκτόξευσε βέλη κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για έλλειψη βιώσιμου σχεδίου: «Αυτή τη στιγμή, ο κ. Τσίπρας είναι εγκλωβισμένος. Η χώρα δεν έχει σχέδιο και -επειδή προέρχεται από ένα κόμμα του 4% και έφτασε εδώ που έφτασε- προσπαθεί να κατανοήσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Δεν έχει ακόμη ένα βιώσιμο σχέδιο που μπορεί να με πείσει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συγκυρίες που έχουμε μπροστά μας». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top