Α. Ψυχάρης: «Η κυβέρνηση δεν φοβάται τις εκλογές»

«Δεν παίζουμε με τους θεσμούς»

Α. Ψυχάρης: «Η κυβέρνηση δεν φοβάται τις εκλογές»

​Ότι η κυβέρνηση δεν φοβάται τις εκλογές και ότι ο λαός είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τους ανεξάρτητους βουλευτές γι�� το τι θα κάνουν κατά την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Α. Ψυχάρης, στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Από εκεί και πέρα θα κριθούμε από τον κόσμο γιατί πρώτα από όλα δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα γίνουν εκλογές τον Μάρτιο. Όλοι σας εκμαιεύετε πώς θα ψηφίσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές. Εγώ βλέπω ότι η κοινή γνώμη θα καθοδηγήσει τους βουλευτές πώς θα ψηφίσουν. Εάν η κοινή γνώμη πει ότι δεν θέλει εκλογές, όποιος οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές θα πληρώσει και το κόστος», είπε ο κ. Ψυχάρης και πρόσθεσε:

«Εμείς τον Δεκέμβριο θα φέρουμε μια συμφωνία και είναι δικαίωμα του ΣΥΡΙΖΑ να συμφωνήσει ή όχι. Από εκεί και πέρα ο λαός θα αποφασίσει αν αυτή η συμφωνία είναι καλή ή όχι. Εμείς δεν φοβόμαστε τις εκλογές, σ’ αυτό έχει άδικο ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς όμως δεν παίζουμε με τους θεσμούς και με τις εκλογές. Θεωρούμε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται όποτε το έχει ορίσει το Σύνταγμα και όχι όποτε μας αρέσει εμάς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top