Απειλεί με αποκαλύψεις-φωτιά για Αθανασίου και δικαστές ο Κασιδιάρης!

«Έχω μιλήσει και με βουλευτές της ΝΔ» - Έρχονται νέα βίντεο με Μπαλτάκο;

Με νέες αποκαλύψεις που θα ταράξουν το πολιτικό σύστημα και θα δημιουργήσουν νέες θύελλες απειλεί η Χρυσή Αυγή.

Ο Ηλία Κασιδιάρης, ο οποίος μαζί με άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής μίλησε χθες στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» του «Ε», έκανε λόγο για εσχάτη προδοσία και υπογράμμισε ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο με τον κ. Μπαλτάκο στα οποία προβαίνει σε αποκαλύψεις.

Όπως τόνισε ο ίδιος αλλά και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος, υπάρχει και συνομιλία όπου ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης επιβεβαιώνει ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου πήρε τους ανακριτές για να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης και όχι απλά για να μάθει την πορεία της δικαστικής έρευνας.

«Έχω γνώση και πληροφόρηση για τους διαλόγους του Αθανασίου» υπογράμμισε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος πρόσθεσε: «Υπάρχουν και βουλευτές της ΝΔ που μου έχουν πει τα ίδια και χειρότερα με τον κ. Μπαλτάκο. Μάλιστα είναι βουλευτές “ευνοημένοι” από τον Σαμαρά. Mου έχουν πει ότι είναι ένα αίσχος αυτά που γίνονται».

Ο ίδιος, σημείωσε ότι αν πει ονόματα «θα αρχίζει να τρίζει το πολιτικό σύστημα» και τόνισε ότι τα πράγματα «θα ειπωθο��ν θεσμικά και εκεί που πρέπει».

Την ύπαρξη βίντεο με τον Τάκη Μπαλτάκο αποκάλυψαν και οι Νίκος Μίχος και Ηλίας Παπαγιώταρος. Ο κ. Μίχος, μάλιστα, αναφέρθηκε σε περιστατικό όπου ο ίδιος συνομιλεί με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης καταγγέλλοντας ψευδομαρτυρία επιχειρηματία στη Χαλκίδα εναντίον του μετά από χρηματισμό. «"Το ξέρω, η Αντιτρομοκρατική το έκανε" μου αποκάλυψε ο Μπαλτάκος» είπε ο κ. Μίχος, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο κ. Μπαλτάκος παραδέχθηκε ότι «το παιχνίδι είν��ι βρώμικο».

Συνολικά, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκαν ότι υπάρχουν τουλάχιστον έξι βίντεο, ένα εκ των οποίων είναι 28 λεπτά και σε αυτό ο Τάκης Μπαλτάκος κάνει αποκαλύψεις για δικαστές αλλ�� και τις συζύγους τους.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top