«Λουκέτο» σε πασίγνωστο κλαμπ της Αθήνας

Έπεσε στη «φάκα» της ΑΑΔΕ

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

«Λουκέτο» για δύο μέρες σε πασίγνωστο νυχτερινό κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας, έβαλε η Ανεξάρτηση Αρχή Δημοσίων Εσόδων, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις. Μάλιστα, το λουκέτο μπήκε Παρασκευή και Σάββατο, όπου στο δημοφιλές μαγαζί διασκεδάζουν εκατοντάδες νέοι. 

Αppodixi: Χιλιάδες καταγγελίες πολιτών για να πάρουν bonus- Πώς λειτουργεί

Την Πέμπτη το βράδυ σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Αθήνας, εκεί όπου έχουν παρελάσει οι πιο γνωστοί dj σε μοναδικά πάρτι με εκατοντάδες θαμώνες, έγινε έλεγχος από την ΑΑΔΕ

Ο έλεγχος έβγαλε... λαβράκι, καθώς δεν είχαν κοπεί 15 αποδείξεις. Αμέσως μπήσε σε εφαρμογή η απόφαση να κλείσει για δύο ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο. Απώλεια, δηλαδή, του τζίρου των δύο σημαντικότερων ημερω΄ν της εβδομάδας από πλευράς εισπράξεων.

Ο αριθμός 15 είναι το minimum των αποδείξεων για το «λουκέτο» των 48 ωρών. Σε περίπτωση υποτροπής, το πρόστιμο διπλασιάζεται σε τέσσερις ημέρες.

Κωστής Χατζηδάκης: «Τέλος στα προνόμια των λίγων»

Ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, με βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok, τόνισε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Την ίδια ώρα, οι ελεγκτές πλέον θα είναι εφοδιασμένο και με κάμερες, ώστε να καταγράφουν τα πάντα σε απευθείας μετάδοση με το κέντρο επιχειρήσεων της ΑΑΔΕ.

«Δεν είμαστε μόνο για γάμους και βαφτίσια. Θα αποκαταστήσουμε το αίσθημα δικαίου απέναντι σε όλους τους πελάτες. Το ξεκινάμε αυτό με τους ελεύθερους επαγγελματίες και συνεχίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top