Εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου: Από σήμερα εκπτώσεις στα e-shop

Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι προσφορές

Ηλεκτρονικές αγορές

Από σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου, και έως και την Κυριακή 9 Απριλίου θα διαρκέσει η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου, την οποία διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.).

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρεται για αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop), τα οποία κάνουν σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις κατά τη διάρκειά της.

Αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού eCommerce και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Αυξημένο δώρο Πάσχα για 600.000 εργαζόμενους

Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 και ως σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς του κλάδου.

Χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους: Από σήμερα οι αιτήσεις

Στόχος της εβδομάδας είναι να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο στους καταναλωτές να ψωνίζουν διαδικτυακά, δείχνοντας τους τα πλεονεκτήματα των online αγορών, καθώς επίσης δίνοντας βαρύτητα στην εκπαίδευση και ενημέρωση τους για τα θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Καλάθι του Πάσχα: Μπαίνουν και το αρνί και το κατσίκι στα σούπερ μάρκετ

Κατά το διάστημα αυτό, τα ηλεκτρονικά καταστήματα που θα συμμετάσχουν στην ενέργεια, θα παρέχουν ελκυστικές προσφορές προς τους καταναλωτές σε συνδυασμό με πληροφορίες και υποστηρικτικά μηνύματα για τα πλεονεκτήματα της online αγοραστικής εμπειρίας.

Υποχρεωτικά τα POS ακόμη στο delivery

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top