Χειμερινές εκπτώσεις από 9/1 – Γιατί θα έχουν μεγάλες προσφορές φέτος

Σε ποια ποσοστά θα κυμανθούν ανάλογα με τα προϊόντα

To ρεπορτάζ του Star για τις χειμερινές εκπτώσεις 2023 

Με μεγάλες προσδοκίες ετοιμάζονται τα εμπορικά καταστήματα για τις χειμερινές εκπτώσεις, όπως μετέδωσε ο Γιώργος Σαραντάκος, από την «καρδιά» της Αθήνας και το εμπορικό της κέντρο, σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουν οι καταναλωτές.

Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε αρχίζουν και πόσο θα διαρκέσουν

Χειμερινές εκπτώσεις από τη Δευτέρα 

Μετά τη χθεσινή αργία για τα καταστήματα ο πεζόδρομος της Ερμού σήμερα ήταν γεμάτος, καθώς πολλοί είναι αυτοί που αξιοποίησαν το εορταστικό ωράριο, το οποίο συνεχίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο καλός καιρός και ο κόσμος που συνεχίζει τις αγορές του, είναι αυτά που γεμίζουν αισιοδοξία τους εμπόρους για τις εκπτώσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα. 

Τα καταστήματα τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στις γειτονιές προαναγγέλλουν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ για πρώτη φορά φέτος δεν υπάρχουν ενδιάμεσες εκπτώσεις, κάτι που εκτιμάται ότι θα ενισχύσει τις προσφορές αλλά και τον τζίρο.

Μεγάλες προσφορές κόντρα στις ανατιμήσεις

Μια πρώτη εικόνα είναι ότι οι εκπτώσεις φέτος σε ρούχα και παπούτσια θα φτάσουν στο  40% ή ακόμα και στο 50%, στα είδη δώρων 20% - 25%, ενώ μεγάλες είναι και οι εκπτώσεις που θα γίνουν φέτος σε παιδικά είδη και παιχνίδια.  

Λόγω των εκπτώσεων τη μεθεπόμενη Κυριακή (15/1/2023)  τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top