Χριστουγεννιάτικη φορολοταρία: Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ

Πότε θα γίνουν οι κληρώσεις

Μεγάλα ποσά θα μοιράσει η φορολοταρία των Χριστουγέννων / Βίντεο Ant1

Δύο κληρώσεις φορολοταρίας έρχονται αυτό το μήνα από την ΑΑΔΕ, εν όψει των Χριστουγέννων. Η πρώτη κλήρωση είναι αυτή του Νοεμβρίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια χριστουγεννιάτικη στην οποία δύο φορολογούμενοι θα κερδίσουν 100.000 ευρώ ο καθένας, ενώ θα κληρωθούν και επιπλέον μικρότεροι λαχνοί των 1.000 ευρώ.

Φορολοταρία: Έρχεται εορταστική σούπερ κλήρωση για 1,2 εκατομμύρια ευρώ

Δύο κληρώσεις φορολοταρίας έρχονται αυτό το μήνα από την ΑΑΔΕ, εν όψει των Χριστουγέννων. Η πρώτη κλήρωση είναι αυτή του Νοεμβρίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια χριστουγεννιάτικη στην οποία δύο φορολογούμενοι θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ

Σε κάθε μηνιαία κλήρωση αναδεικνύονται πεντακόσιοι 556 τυχεροί λαχνοί ως εξής:

1 που κερδίζει 50.000 ευρώ,
5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ
50 που κερδίζουν 5.000 ευρώ,
500 που κερδίζουν 1.000 ευρώ.

ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές των επιδομάτων έως τις 9 Δεκεμβρίου

Πώς γίνεται η πληρωμή των κερδών

Η πληρωμή των επάθλων γίνεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον λογαριασμό πληρωμών που έχει δηλώσει ή θα δηλώσει ο ενδιαφερόμενος για το σκοπό αυτό στο myAADE της ΑΑΔΕ, στην επιλογή «Μητρώο και Επικοινωνία» και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεται ως δικαιούχος. 

Στους πολίτες που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει λογαριασμό πληρωμών, δίνεται προθεσμία τριών (3) μηνών από την επομένη της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν στην ΑΑΔΕ, τον λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο. Η πίστωση του ποσού στην περίπτωση αυτή γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του λογαριασμού πληρωμών.

Χριστούγεννα 2022: Συγκρατημένοι στις αγορές τους οι καταναλωτές

Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί λογαριασμός πληρωμών εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο λογίζεται ως αδιάθετο για τις ανάγκες εφαρμογής του δεύτερου εδαφίου της παρ. 3 του άρθρου 5 της παρούσας. Ως αδιάθετο για την εφαρμογή της ίδιας διάταξης λογίζεται και κάθε χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε έπαθλο, σε περίπτωση αποβίωσης νικητή σε προγενέστερο από την πληρωμή των επάθλων χρόνο.

Τα έπαθλα είναι σε κάθε περίπτωση προσωπικά και το δικαίωμα λήψης τους δεν μεταβιβάζεται και δεν κληρονομείται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top