Νέες διευκολύνσεις πληρωμών από τη ΔΕΗ

Μέχρι ποια ημερομηνία μπορεί να γίνει διακανονισμός οφειλών 

Aκόμα περισσότερες διευκολύνσεις πληρωμών παρέχει η ΔΕΗ σε όσους πελάτες δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στην εξόφληση των λογαριασμών τους λόγω της ενεργειακής κρίσης. 

ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΔΕΗ εκβιάζει μέσω εισπρακτικών εταιρειών» 

Οι πελάτες με ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τα προγράμματα διακανονισμών της ΔΕΗ. Έως τις 10 Νοεμβρίου δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να ενταχθούν σε ένα νέο πρόγραμμα διακανονισμού 6 δόσεων, λαμβάνοντας ως επιβράβευση  την επιστροφή της προκαταβολής κατά την εξόφληση του διακανονισμού. 

Η προκαταβολή ανάλογα με το ποσό της οφειλής 

Το πρόγραμμα  απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή από €500 έως και €3.000 και η προκαταβολή εξαρτάται από το ύψος της οφειλής.

ΔΕΗ: Μειώνονται οι πελάτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές, παρά την κρίση

Συγκεκριμένα:

Ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής   -   Προκαταβολή και αντίστοιχη επιστροφή 

500,00€ - 1.000,00 €    50 €
1.000,01€ - 2.000,00 €    100 €
2.000,01€ - 3.000,00 €    200 €

Η συγκεκριμένη μορφή διακανονισμού ισχύει για τους πελάτες που θα διακανονίσουν τις οφειλές τους και θα πληρώσουν την προκαταβολή έως 10 Νοεμβρίου.  

Παράλληλα, η ΔΕΗ εξακολουθεί να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις για ποσά από 200 ευρώ και άνω. 

Ηλεκτρικό ρεύμα: Θα παραταθεί η ενίσχυση αν συνεχισθεί η αύξηση τιμών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διευκολύνσεις πληρωμών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο 800-900-1000. 

Όπως διευκρινίζει η ΔΕΗ, τα υφιστάμενα προγράμματα διακανονισμών παραμένουν σε ισχύ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top