«Αλλάζω συσκευή»: Βγήκαν οι πίνακες με τα αποτελέσματα

Δείτε αν παίρνετε την επιδότηση - Πώς κάνετε ένσταση

Τις 900.00 άγγιξαν οι αιτήσεις για αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών, που υπεβλήθησαν στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή».

Οι αρχικοί πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του προγράμματα allazosyskevi.gov.gr,στη θέση «Αποτελέσματα Αξιολόγησης».

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Τροπολογία για πλαφόν κέρδους

Ειδικότερα, σε όλη την επικράτεια υποβλήθηκαν 879.026 ολοκληρωμένες αιτήσεις, από τις οποίες 149.948 κατατάσσονται στις «κατ’ αρχήν επιλέξιμες».

Πώς και μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε ένσταση

Οι αιτούντες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του προγράμματος allazosyskevi.gov.gr, μέσα από την ειδική «Φόρμα Υποβολής Ενστάσεων», η οποία θα βρίσκεται στην ενότητα «Επικοινωνία». Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται έως και τις 28/7/2022. Για να είναι δυνατή η εξέταση της ένστασης θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει:

•    Τον μοναδικό κωδικό της αίτησης που υποβλήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος, για λόγους ταυτοποίησης.

•    Τον ΑΦΜ του αιτούντα.

Αυξάνεται στα 10 χρόνια η διάρκεια ισχύος των διαβατηρίων

•    Την τεκμηρίωση τυχόν λάθους υπολογισμού και την επισύναψη των αντίστοιχων τεκμηρίων.

Μετά τη λήξη της διαδικασίας των ενστάσεων, θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες των δικαιούχων στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Εξετάζεται αύξηση του αριθμού των δικαιούχων

Λόγω του ιδιαίτερα έντονου ενδιαφέροντος που έδειξαν οι πολίτες για το πρόγραμμα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισημαίνει ότι διερευνά τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο αύξησης του προϋπολογισμού του προγράμματος και να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους δικαιούχους να προχωρήσουν στην αντικατάσταση παλιών συσκευών.

Τουρισμός για όλους: Τελευταία ευκαιρία για τις αιτήσεις και τα 150 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα που «τρέχει» έχει προϋπολογισμό 150 εκατ. ευρώ. Δικαιούχοι ήταν όλα τα νοικοκυριά ανεξαρτήτως εισοδήματος ενώ στο πρόγραμμα εφαρμόστηκαν κοινωνικά κριτήρια με ειδική μέριμνα για τα ευάλωτα νοικοκυριά, τις οικογένειες με μέλος με αναπηρία και τις πολύτεκνες οικογένειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top