Hλεκτροσόκ σε καταστήματα και επιχειρήσεις από τους λογαριασμούς ρεύματος

Πενιχρή η βοήθεια που ανακοίνωσε ο Υπουργός Ενέργειας Κ. Σκρέκας  

Το ρεπορτάζ του Γ. Παππού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το κοινωνικό μέρισμα, τον Προϋπολογισμό και τις αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος     

Οι θετικές προβλέψεις του Προϋπολογισμού του 2022, λόγω της αναμενόμενης αύξησης του ΑΕΠ, σκιάζονται από το «ράλι» στις τιμές της ενέργειας, ειδικά στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος

Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός: Ανάπτυξη 6,9% φέτος και 4,5% το 2022

Για τις περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις πέρα από το κόστος του ενοικίου, το μεγαλύτερο βάρος είναι το κόστος του ρεύματος, που έχει ήδη αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό.   

Έρχεται βαρύς χειμώνας και το κόστος της θέρμανσης τρομάζει τα νοικοκυριά

Όπως δηλώνουν έμποροι στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, άλλαξαν όλον το φωτισμό μήπως και γλιτώσουν κάτι, ενώ παρά το κρύο δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα air condition για να ζεσταίνεται το μαγαζί, καθώς ήδη οι λογαριασμοί είναι αυξημένοι από 20 έως 35%.   

Κοινωνικό μέρισμα 2021: Η ανάπτυξη δημιουργεί «χώρο» ενίσχυσης των ευάλωτων

Πενιχρή η βοήθεια Σκρέκα  

Παρά ταύτα, το μόνο που ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, είναι η αναστολή πληρωμής των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας,  οι οποίες αφορούν, όμως, λιγότερο από το 5% του συνολικού λογαριασμού ρεύματος που επιβαρύνει τις επιχειρήσεις. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top