Συγκράτηση των τιμών ζήτησε ο Γεωργιάδης από τα σούπερ μάρκετ      

«Ράμπο» του Υπουργείου Ανάπτυξης έκαναν αιφνιδιαστικούς ελέγχους

Συναγερμός έχει σημάνει στην κυβέρνηση για τις ανατιμήσεις σε τρόφιμα και άλλα είδη ευρείας κατανάλωσης. Ο Γιώργος Σαραντάκος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το παρασκήνιο των επαφών του υπουργού Ανάπτυξης με εκπροσώπους της αγοράς, αλλά και ότι «Ράμπο» του Υπουργείου έκαναν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε σούπερ μάρκετ.        

«Όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να δράσουμε όλοι μας υπέρ του καταναλωτή» αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του υπουργού 'Αδωνι Γεωργιάδη και του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου, με εκπροσώπους αλυσίδων σούπερ μάρκετ, για το ζήτημα της ακρίβειας στις τιμές προϊόντων.   

Γεωργιάδης: Έρχονται ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση συζήτησαν το θέμα της αύξησης των τιμών στο «καλάθι της νοικοκυράς», χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένες τιμές συγκεκριμένων προϊόντων καθώς αυτό απαγορεύεται από το περί του Ανταγωνισμού Δίκαιο, αλλά με υπόμνηση της νομοθεσίας περί καρτέλ και αθέμιτου κέρδους εν μέσω πανδημίας.

Κύμα ανατιμήσεων:  Έρχονται μέτρα - ασπίδα για την ακρίβεια  

Σύμφωνα επίσης με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και ότι πρέπει να δράσουν υπέρ του καταναλωτή.


Φορολογικές ελαφρύνσεις: Σήμερα «κλειδώνει» το πακέτο της ΔΕΘ  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top