Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα το λάβουν τέλη Αυγούστου

Άνοιξε και πάλι η πλατφόρμα MyΘέρμανση

Θερμοστάτης

Μέχρι τις 23 Ιουλίου έχουν διορία για αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, όσοι δικαιούχοι δεν πρόλαβαν την προηγούμενη προθεσμία.

Η πλατφόρμα «myΘέρμανση» άνοιξε και πάλι με σκοπό την υποβολή των δικαιολογητικών αγορών καυσίμων, εκτός του πετρελαίου θέρμανσης.

Ποιοι θα το λάβουν τέλη Αυγούστου και ποιοι τέλη Σεπτεμβρίου

Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα πληρωθούν οι δικαιούχοι για το σύνολο των αγορών, που θα τιμολογηθούν έως την 28η Φεβρουαρίου 2021. Προς το σκοπό αυτό, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν στην πλατφόρμα, έως την 23η Ιουλίου 2021, τα δικαιολογητικά αγορών λοιπών καυσίμων (εκτός του πετρελαίου θέρμανσης) που τιμολογήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 28η Φεβρουαρίου 2021, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 6 της παρούσας.

Πού θα κυμανθούν φέτος οι τιμές των ενοικίων για φοιτητικά σπίτια

Για το φυσικό αέριο θα καταχωρούνται δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1.1.2021 έως 28.2.2021 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 29η Απριλίου 2021.

Σε περίπτωση αμφισβήτησης του ποσού πληρωμής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2021 μέσω της ενότητας «Ερωτήματα προς ΑΑΔΕ» στο myTAXISnet.

Κατόπιν εξέτασης των ενστάσεων, τα ποσά σε αυτούς θα δοθούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top