Οι Αμερικανοί ξανάρχονται: Η American Airlines επιστρέφει στην Ελλάδα

Έως και 3 απευθείας πτήσεις την ημέρα από τις ΗΠΑ στη χώρα μας 

Οι Αμερικανοί ξανάρχονται! Η American Airlines επιστρέφει στην Ελλάδα με έως και 3 απευθείας πτήσεις την ημέρα! Η αρχή θα γίνει στις 5 Ιουνίου 

 «Η αμερικανική ταξιδιωτική ζήτηση για την Ελλάδα έχει εκτοξευθεί στα ύψη λόγω των θετικών μηνυμάτων που εκπέμπει η χώρα ως προς τη διαχείριση της πανδημίας» δήλωσε στην ειδική εκδήλωση ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ

Μητσοτάκης σε Σύνοδο Κορυφής: Και rapid ή self test για τους τουρίστες

Το γαλάζιο της Ελλάδας ετοιμάζονται να δουν από κοντά και οι πρώτοι covid-free τουρίστες από χώρες που πέρασαν με άριστα τις «εξετάσεις» του εμβολιασμού! 

Συνάντηση Μενδώνη με Πάιατ: Συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ και στον Πολιτισμό

Oι πρώτες χώρες που οι τουρίστες τους θα κατακλύσουν την Ελλάδα      

Ο Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, δήλωσε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τον τουρισμό το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα: «Οι πιο σίγουροι είναι: Από  Σερβία, Ισραήλ παρά τα όσα έγιναν προσφάτως, αλλά και η Μεγάλη Βρετανία. Αυτοί έχουν μεγάλο εμβολιαστικό κομμάτι. Εκτιμούμε ότι από τον Ιούλιο μπορούμε να μιλάμε για 2η καλοκαιρινή σεζόν Covid-19. Περιμένουμε και το ψηφιακό πιστοποιητικό που θα είναι το "διαβατήριο" για να πάμε καλύτερα»! 

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα παρουσιαστεί αύριο ενώ η Ελλάδα θα αρχίσει να το εφαρμόζει νωρίτερα από την 1η Ιουλίου με όσες χώρες είναι έτοιμες. 

Μητσοτάκης: Ελάτε στην Ελλάδα!   

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Bild  κάλεσε τους Γερμανούς τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα, προαναγγέλλοντας περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων. 

Μητσοτάκης στη Bild: Τον Ιούλιο όλα θα θυμίζουν φυσιολογικό καλοκαίρι  

«Η κατάσταση θα βελτιωθεί. Θα υπάρχει μουσική στην εστίαση όταν θα έρθουν οι τουρίστες» τόνισε ο πρωθυπουργός, ενώ όσον αφορά τις μάσκες δήλωσε: « Αναμένω πως οι μάσκες θα διατηρηθούν σίγουρα στους εσωτερικούς χώρους. Σε ό,τι αφορά τους εξωτερικούς χώρους, όταν τρως σε ένα εστιατόριο δεν είσαι υποχρεωμένος να φοράς μάσκα».

Τις μηχανές του τουρισμού «φουλάρει» όλη η Ευρώπη. Κάθε χώρα θέλει μερίδιο στην πίτα! Η Γαλλία καλεί τουρίστες από όλον τον κόσμο για διακοπές, όμως βάζει σε υποχρεωτική απομόνωση τους ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να αποτραπεί η διασπορά της ινδικής μετάλλαξης. 

Η Βρετανία ετοιμάζει καμπάνια ύψους σχεδόν... 7 δις ευρώ!  Ειδικά το Λονδίνο, προσπαθεί να... «ρεφάρει»  μετά το μεγάλο πλήγμα που υπέστη λόγω Covid -19  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top