e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Ιουνίου   

Ανάλογα με το Ταμείο και τον ΑΜΚΑ ο προγραμματισμός καταβολών

ΕΦΚΑ

Το πρόγραμμα πληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη σημερινή συνεδρίαση, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων.

Αναδρομικά κληρονόμων: 13 εκατ. ευρώ σε 21.000 κληρονόμους χωρίς διαθήκη

Συγκεκριμένα:

Επιδόματα - παροχές ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ

  •  Στις 25 Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  •   Στις 26 Μαΐου 2021, Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  •   Στις 27 Μαΐου 2021, Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  •   Στις 28 Μαΐου 2021, Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
     
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top