Προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στα ΚΕΠ

Δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ

ΚΕΠ Ηρακλείου

Στην άμεση έκδοση της προκήρυξης για πρόσληψη 172 μονίμων υπαλλήλων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση.

«Οι ανάγκες υπάρχουν και είναι πολύ μεγάλες. Ο τόσο σοβαρός και καταξιωμένος στην συνείδηση των πολιτών θεσμός βρίσκεται στα όριά του», είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, στην επίσκεψή του την Πέμπτη 1 Αυγούστου στο ΚΕΠ Συντάγματος.

Ήδη, η προηγούμενη κυβέρνηση είχε επεξεργαστεί ένα προσχέδιο για μόνιμες προσλήψεις, το οποίο πιθανόν να παραμείνει ως έχει, όσον αφορά τα κριτήρια.

Συγκεκριμένα:

•    Θα γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και τα απολυτήρια ή διπλώματα οποιουδήποτε τύπου Λυκείου Δευτροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

•    Θα πριμοδοτείται σημαντικά η ειδική εμπειρία όσων υπηρέτησαν σε ΚΕΠ. Δίνονται 15 μόρια για κάθε μήνα προϋπηρεσίας έως τους 60μήνες. Η διαφορά με την 3Κ είναι ότι έδινε μεν δύο μόρια λιγότερα (15) ανά μήνα προϋπηρεσίας, αλλά και λιγότερους μήνες πριμοδότησης (24)

•    Η απλή εμπειρία μοριοδοτείται με 7 μόρια ανά μήνα για σύνολο 84 μηνών

•    Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να γνωρίζουν ότι η προκήρυξη θα απαιτεί 5ετή υποχρεωτική παραμονή στη θέση πρόσληψης χωρίς μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία ή άλλο νομό. Σε ειδικές περιπτώσεις επιτρέπεται η μετακίνηση σε άλλο ΚΕΠ του ίδιου δήμου ή η μετάταξη όσων έχουν αναπηρία 67% και άνω.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top