Μετά τη Black Friday, η Black Week των προσφορών!

Σε ποια είδη μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες τιμές

Μετά τη "Μαύρη Παρασκευή" των εκπτώσεων φέτος ήρθε η… "Μαύρη Εβδομάδα"  των προσφορών. Ο ένας στους τρεις καταναλωτές ψώνισε στις ενδιάμεσες εκπτώσεις και τώρα αποταμιεύει για την black Friday. Υπάρχουν όμως πράγματι καλύτερες τιμές, όπως στα ηλεκτρονικά, όπου υπάρχει καταιγισμός προσφορών; 

 «Στα ηλεκτρονικά,  όταν π.χ. ένα προϊόν είναι τηλεόραση ή προϊόν τεχνολογίας η κερδοφορία που έχει το κατάστημα είναι από 2 μέχρι 5%. Αυτά τώρα τα ξαφνικά 20, 30, 50% δεν γίνονται στην πραγματικότητα, εκτός αν κάποιος έχει πάρει απόφαση να χάσει λεφτά» δηλώνει ο ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρικών ειδών Νίκος Καρώνης.  

Εκτός όμως από τα ηλεκτρινά και ηλεκτρονικά, εκπτώσεις έχουν βάλει και τα καταστήματα ρούχων με τιμές που ξεκινούν από τα 10 ευρώ για μια ζακέτα. 

 «Εμείς προσπαθούμε να έχουμε εκπτώσεις όλο το χρόνο και καλές τιμές ώστε να καλύπτουμε και τις προσδοκίες του πελάτη για να μπορέσουμε να έχουμε και δουλειά γιατί όπως ξέρουμε στις μέρες μας είναι δύσκολο αυτό» δηλώνει η ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων Μαρία Τσαφαντάκη.    

Οι περισσότεροι που έρχονται ψωνίζουν δώρα ή για τον εαυτό τους;  Οι έξι στους δέκα ψωνίζουν κυρίως για τον εαυτό τους και μόλις δύο στους δέκα ψωνίζουν αυτές τις μέρες δώρα για τις γιορτές. 

Πάντως πέρσι η Βlack Friday εξελίχθηκε σε...  άσπρη μέρα για τα ταμεία των καταστημάτων. Οι καταναλωτές σχημάτιζαν ουρές από τα ξημερώματα για να προλάβουν τα προϊόντα που είχαν βάλει στο μάτι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top