Οι εφορίες που βάζουν λουκέτο - Πού θα εξυπηρετούνται οι φορολογούμενοι

Ποιες έκλεισαν σήμερα και ποιες άλλες ΔΟΥ θα συγχωνευθούν

εφορία

Διακόπηκε η λειτουργία από σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου των  ΔΟΥ Νέου Ηρακλείου και η Γ’ Πειραιά, οι οποίες συγχωνεύονται με άλλες ΔΟΥ, όπως αποφάσισε η  Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Στις 22 Οκτωβρίου θα διακοπεί  επίσης η  λειτουργία της ΣΤ’ Αθηνών και της Δ’ Πειραιά, με στόχο σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, τη διασφάλιση της αποτελεσματικότερης λειτουργίας τους  και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω συγκέντρωσης των ανθρώπινων και υλικών πόρων σε ενισχυμένες ΔΥΟ , καθώς και την εξοικονόμηση δαπανών και ανθρώπινου δυναμικού για την υποστήριξη άλλων ελεγκτικών υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε., 

Συγκεκριμένα: 

Από  08/10/2018: 

-Η ΔΟΥ  Νέου Ηρακλείου συγχωνεύεται με τη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας, στα γραφεία της τελευταίας.  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, σε συνεργασία με το Δήμο Νέου Ηρακλείου, θα λειτουργήσει Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) σε κτίριο που θα διαθέσει ο Δήμος.

-Η ΔΟΥ Γ’ Πειραιά  συγχωνεύεται με τη  ΔΟΥ Α’ Πειραιά,  στα γραφεία της τελευταίας. 

Από 22/10/2018:

-Η ΔΟΥ ΣΤ’ Αθηνών εντάσσεται στη ΔΟΥ  Α’ Αθηνών.

Η ΔΟΥ Δ’ Πειραιά εντάσσεται  στη Δ.Ο.Υ. Ε’ Πειραιά.

Από αυτές τις ημερομηνίες και μετά, παύουν να λειτουργούν οι ΔΟΥ:  Νέου Ηρακλείου, Γ’ Πειραιά, ΣΤ’ Αθηνών, Δ’ Πειραιά. 

Λόγω της συγχώνευσης  σήμερα  δεν πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές με το κοινό στις ΔΟΥ  Νέας Ιωνίας, Νέου Ηρακλείου, Α’ Πειραιά και Γ’ Πειραιά ενώ την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 δεν θα πραγματοποιηθούν συναλλαγές στις ΔΟΥ   Α’ Αθηνών, ΣΤ΄ Αθηνών, Ε’ Πειραιά και Δ’ Πειραιά.

Για τον ίδιο λόγο δόθηκαν  παρατάσεις στις  προθεσμίες που λήγουν τις ημέρες των συγχωνεύσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top