Νέα προγράμματα με δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο από την NRG

Με τη σιγουριά της Motor Oil – Δείτε τα ποσά που μπορείτε να εξοικονομήσετε

Νέα προγράμματα που προσφέρουν 30% δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο στην οικογένεια  και έως 25% στην επιχείρηση προσφέρει η NRG, μετά την ολοκλήρωση της ένταξής της στον Όμιλο της Motor Oil. Τα νέα προγράμματα παρέχουν  δωρεάν ενέργεια τόσο στο ηλεκτρικό όσο και στο φυσικό αέριο για σπίτια, κοινόχρηστους χώρους και επιχειρήσεις.

Τώρα μπορείτε να έχετε ρεύμα και φυσικό αέριο απο έναν ολοκληρωμένο πάροχο, την NRG,  με τη σιγουριά της Motor Oil.

Το όραμα είναι να γίνει κορυφαία εταιρία στην αγορά ενέργειας και πρώτη επιλογή του καταναλωτή.

«Η Motor Oil διευρύνει το ενεργειακό της αποτύπωμα. Μπαίνουμε στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, εξαγοράζοντας την εταιρία NRG. Έτσι θα μπορούμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή ολοκληρωμένες λύσεις για το ηλεκτρικό για το φυσικό αέριο, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο αυτά που ο καταναλωτής μπορεί να πάρει απο το δίκτυο της Motor Oil μέσω των πρατηρίων της Shell και της Avin» δηλώνει ο Πέτρος Τζαννετάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Motor Oil. 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NRG ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ MOTOR OIL

Για παράδειγμα,  στις οικιακές παροχές προσφέρεται συνδυασμός 30% δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος και 30% δωρεάν φυσικού αερίου για το σπίτι, κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια.

«Πλέον είναι διαθέσιμα  τα νέα εξαιρετικά ανταγωνιστικά προγράμματα που συνδυάζουν ρεύμα και φυσικό αέριο και απευθύνονται στο σύνολο των κατηγοριών των καταναλωτών» επισημαίνει  ο Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της NRG. 

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Ίδιο συνδυαστικό πρόγραμμα προσφέρεται για αποκλειστικά κοινόχρηστες παροχές πολυκατοικιών με 30% δωρεάν ηλεκτρι8κό ρεύμα και φυσικό αέριο, κάθε μήνα για δύο ολόκληρα χρόνια.

«Η εξαγορά της NRG απο το Μότορ Οιλ σηματοδοτεί μια νέα εποχή μια νέα εποχή στην αγορά της ενέργειας. Πρώτος μας στόχος είναι η κάλυψη του συνόλου των ενεργειακών αναγκών του καταναλωτή, είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε πρόκειται για επιχείρηση» τονίζει επίσης ο κ. Λωσταράκος. 

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 

Ειδικό συνδυαστικό πρόγραμμα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις προσφέρει έως 25% δωρεάν ρεύμα και έως 20% δωρεάν φυσικό αέριο, κάθε μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top