O τουρισμός δεν επηρεάστηκε από τις πυρκαγιές

Τουρίστες ήρθαν στην Ελλάδα για διακοπές και έγιναν εθελοντές στο Μάτι!

Η φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική μπορεί να ανησύχησε τους τουρίστες που βρίσκονταν στη χώρα μας κι εκείνους που ετοιμάζονταν να την επισκεφτούν, όμως,  ούτε λεπτό δεν σκέφτηκαν να ακυρώσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Η τουρίστρια από την Πορτογαλία  που μιλά στο ρεπορτάζ του Star, δηλώνει ότι όχι μόνο δεν σκέφτηκε να ακυρώσει τις διακοπές στη χώρα μας  λόγω της φονικής πυρκαγιάς, αλλά φθάνοντας στην Ελλάδα «θυσίασε» τις διακοπές της και βρέθηκε στο Μάτι ως εθελόντρια

Η Ζανέ με τον σύζυγό της έβλεπαν στα γαλλικά μέσα τις φλόγες να καταστρέφουν ζωες και περιουσίες. Ανησυχούσαν αλλά αποφάσισαν να έρθουν  στην Ελλάδα και μάλιστα να βάλουν στο πρόγραμμα των διακοπών τους κι άλλα νησιά ώστε να στηρίξουν τον τουρισμό μας.

Όπως γράφει άλλωστε η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt η φωτιά δεν επηρέασε τον ελληνικό τουρισμό.  

ΚΑΛΠΑΖΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ  - ΣΕ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ 2017

Οι απαντήσεις των τουριστών επιβεβαιώνουν τη νέα έρευνα σύμφωνα με την οποία ο τουρισμός στη χώρα μας δεν σκοντάφτει πουθενά. Το 2017 η Κρήτη πρωταγωνίστησε  στις προτιμήσεις των τουριστών και ακολούθησαν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και η Κεντρική Μακεδονία .

Οι περισσότεροι τουρίστες που επισκέφθηκαν τη χώρα μας ήταν Γερμανοί, περίπου  3, 7 εκατ. και για κάθε τους επίσκεψη ξόδεψαν περίπου 624 ευρώ. 

Οι ομορφιές της Ελλάδας μαγνητίζουν όλο και περισσότερους τουρίστες οι οποίοι ανυπομονούν να ξεναγηθούν στα μαγικά μας τοπία  και να ανακαλύψουν κάθε γωνιά των παραδεισένιων μας νησιών  .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top