«Κερδίσατε 1.000 ευρώ»: Σήμερα 10.000 τυχεροί θα λάβουν μήνυμα από τον Τσακαλώτο!

Πως θα γίνουν οι κληρώσεις για τη φορολοταρία του ΥΠΟΙΚ

Πλουσιότεροι κατά 1.000 ευρώ θα γίνουν από σήμερα 10.000 Έλληνες.

Όλα είναι έτοιμα για τη σούπερ λοταρία των αποδείξεων, η οποία θα κληρώσει 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η κλήρωση αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και τις συναλλαγές για κάρτες που έγιναν τους 9 πρώτους μήνες του έτους (Ιανουάριο μέχρι Σεπτέμβριο) και τον μήνα Νοέμβριο. 

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη διεξαχθεί η λοταρία για τον Οκτώβριο, αν και περίπου το 30% δεν έχει δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό για να του κατατεθεί το ποσό.

Η διορία είναι μέχρι 3 μήνες μετά την κλήρωση.

Ήδη, έχει ξεκινήσει από χθες η ανάρτηση των λαχνών στο Taxisnet για τις συναλλαγές που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά.

Μέχρι στιγμής οι περισσότεροι φορολογούμενοι, που μπαίνουν στη «μερίδα τους», βλέπουν έναν πίνακα με 6 περιπτώσεις, εκ τω οποίων οι 5 είναι καινούργιες και η έκτη είναι η κλήρωση που έγινε ήδη τις προηγούμενες ημέρες (Νοέμβριο).

Πως θα ενημερωθείτε εάν κερδίσατε

Μετά την κλήρωση σήμερα, οι τυχεροί θα ενημερωθούν με e-mail και με μηνύματα. Τα χρήματα θα πιστωθούν την 29η Δεκεμβρίου εφόσον βέβαια οι τυχεροί έχουν δηλώσει τους λογαριασμούς iban στην εφαρμογή.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, (aade.gr) από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήθος και τους αριθμούς των λαχνών που σας αναλογούν, με βάση τις συναλλαγές που πραγματοποιήσατε με ηλεκτρονικό τρόπο τον προηγούμενο μήνα και των οποίων τα στοιχεία περιήλθαν στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Α.Α.Δ.Ε. από τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top