Εικόνες αποκάλυψης στο πλημμυρισμένο Ντουμπάι - Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια

Η μεγαλύτερη νεροποντή των τελευταίων 75 ετών

Απίστευτες εικόνες καταγράφονται στο πλημμυρισμένο Ντουμπάι, μετά από νεροποντές μεγάλης κλίμακας, τέτοιες που είχαν να σημειωθούν στην περιοχή πάνω από 75 χρόνια. 

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τα προβλήματα είναι πολλά, καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι δεν εκτελούνται οι προγραμματισμένες πτήσεις. 

Πλημμύρες Θεσσαλία: Σχέδιο ανασυγκρότησης προβλέπει μετεγκατάσταση χωριών!

Οι βροχές ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας (15/4) και ως το βράδυ της Τρίτης, έπεσαν πάνω από 142 χιλιοστά. Πρόκειται για τη μέση ποσότητα νερού που δέχεται σε ενάμιση χρόνο.

Δίχως προηγούμενο οι βροχές στο Ντουμπάι / AP 

Ντουμπάι: Προβλήματα από την κακοκαιρία και στο αεροδρόμιο 

Γαλλία: Αγνοούνται πατέρας και τα παιδιά του - Παρασύρθηκαν από χειμάρρους

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB) ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας ενώ η αεροπορική εταιρεία Emirate Airlines ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε ότι αναστέλλει το τσεκ-ιν για τους επιβάτες που αναχωρούν από το εν λόγω αεροδρόμιο από τις 8 π.μ. σήμερα (τοπική ώρα, 07:00 ώρα Ελλάδας) μέχρι τα μεσάνυχτα λόγω των επιχειρησιακών προβλημάτων που προκαλούν η κακοκαιρία και η κατάσταση των δρόμων.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε πως οι πτήσεις καθυστερούν ή κατευθύνονται προς άλλα αεροδρόμια, ενώ πληρώματα αδυνατούν να φθάσουν στο αεροδρόμιο εξαιτίας της κακοκαιρίας.

 

 

Σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τις πλημμύρες, οι σταθμοί του μετρό συγκέντρωσαν νερό με στάθμη πάνω από τον αστράγαλο ενώ τα σχολεία δε λειτουργούν και δε θα λειτουργήσουν, μέχρι να καταλαγιάσουν τα φαινόμενα. 

 

 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top