Μέση Ανατολή: «Το Ισραήλ αποφάσισε πώς θα χτυπήσει το Ιράν, αλλά όχι πότε»

Το χτύπημα θα είναι «περιορισμένου εύρους» , εκτιμούν Αμερικανοί αναλυτές

«Βράζει η Μέση Ανατολή» μετά την ιρανική επίθεση στο Ισραήλ / Βίντεο από δελτίο ειδήσεων του Star

Οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF) έχουν αποφασίσει με ποιον τρόπο θα απαντήσουν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν την περασμένη Κυριακή, αλλά ακόμη δεν έχουν λάβει απόφαση για τον χρόνο της επίθεσης.

Μέση Ανατολή: Ο Πούτιν ζητά από Ιράν και Ισραήλ «αυτοσυγκράτηση»

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, που μετέδωσε την πληροφορία, ο χρόνος της επίθεσης του Ισραήλ δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF) έχουν αποφασίσει με ποιον τρόπο θα απαντήσουν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν την περασμένη Κυριακή, αλλά ακόμη δεν έχουν λάβει απόφαση για τον χρόνο της επίθεσης

 Οι IDF έχουν αποφασίσει με ποιον τρόπο θα απαντήσουν στο Ιράν, αλλά ακόμη δεν έχουν λάβει απόφαση για τον χρόνο της επίθεσης, Jerusalem Post

Παράλληλα, και λόγω όλων των απαραίτητων πολύπλοκων προετοιμασιών, είναι πιθανό, γράφει η Jerusalem Post, ότι η απόφαση μπορεί να αλλάξει.

Το Ισραήλ απειλεί με «επώδυνα» αντίποινα κατά του Ιράν

Ωστόσο, η ισραηλινή εφημερίδα αναφέρεται στη σοβαρότητα και την αποφασιστικότητα της ηγεσίας του Ισραήλ να αντεπιτεθεί, αν και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η Ιερουσαλήμ εξακολουθεί να επιδιώκει να περιορίσει την επίθεση για να αποφύγει την πυροδότηση ενός περιφερειακού πολέμου.

Πληροφορίες εξάλλου του CNN, ανέφεραν σήμερα ότι οι ΗΠΑ αναμένουν ότι η ισραηλινή απάντηση θα είναι περιορισμένου εύρους.

Το Ισραήλ, πάντα σύμφωνα με Αμερικανούς αναλυτές, εξετάζει ένα «στενό και περιορισμένο» χτύπημα μέσα στο Ιράν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top