Ισραήλ: Αγωνία για την 7χρονη Αμίνα που χτυπήθηκε στο κεφάλι

Η βίλα που βρήκε καταφύγιο ο Νετανιάχου

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Οι κάτοικοι στο Ισραήλ προσπαθούν να ξανά βρουν τα πατήματά τους, μετά την επίθεση των Ιρανών και να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Οι σκέψεις όλων βρίσκονται στη μικρή Αμίνα που παλεύει να ζήσει «χτυπημένη» από τους πυραύλους της Τεχεράνης.

Το Ισραήλ απειλεί με «επώδυνα» αντίποινα κατά του Ιράν

Σε βίντεο που κάνουν τις τελευταίες ώρες, αποτυπώνεται για μια ακόμη φορά το σκληρό πρόσωπο του πολέμου. Σε ένα από αυτά καταγράφεται η στιγμή που κάτοικοι στο Νότιο Ισραήλ απομακρύνουν κομμάτια από τους πυραύλους και τα drones των Ιρανών που έπληξαν την περιοχή τους. Ένας κοριτσάκι 7 ετών, η μικρή Αμίνα, παλεύει να κρατηθεί ζωντανή. Συντρίμμια από τις αναχαιτίσεις έπεσαν στο σπίτι της και τη χτύπησαν στο κεφάλι.

«Τα παιδιά φοβήθηκαν και ήθελαν να τρέξουν μακρι , τότε o πύραυλος χτύπησε το σπίτι μας», δήλωσε ο πατέρας της.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Ιρανικά πυρά πλήττουν το Ισραήλ

Ιρανικά πυρά πλήττουν το Ισραήλ

Ιράν - Ισραήλ: Τρομακτικό βράδυ για τους Ισραηλινούς

Μικρές ζημιές από τα χτυπήματα των Ιρανών προκλήθηκαν και στην αεροπορική βάση Νεβατίμ, χωρίς, όμως, να τραυματιστεί κανείς.

Στο Τελ Αβίβ οι κάτοικοι μιλούν για ένα τρομακτικό βράδυ.

 

«Μέσα από το παράθυρό τους βλέπεις να πέφτουν οι πύραυλοι. Πρώτα εμφανίστηκε μια λάμψη και μετά "μπουμ". Ήταν γύρω στις 2 τα ξημερώματα, και είδα ανεβαίνοντας στην ταράτσα του κτιρίου ότι ο ουρανός της Ιερουσαλήμ ήταν γεμάτος κόκκινα φώτα. Στην αρχή ήταν πολύ τρομακτικό και αμέσως προσπάθησα να προστατευτώ», περιέγραψε κάτοικος.

Ισραήλ: Σε βίλα με ειδικό καταφύγιο ο Νετανιάχου

Την ώρα της επίθεσης, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου φιλοξενήθηκε σε βίλα που ανήκει σε έναν από τους πλουσιότερους Αμερικανοεβραίους και είναι εξοπλισμένη με ένα υπερσύγχρονο καταφύγιο. Από εκεί ενημερωνόταν για όλες τις εξελίξεις.

Η βίλα - καταφύγιο του Νετανιάχου

Η βίλα - καταφύγιο του Νετανιάχου

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top