ΗΠΑ: Μητέρα δολοφόνησε τους 4χρονους δίδυμους γιους της

Ο πατέρας βρήκε τις σορούς των παιδιών

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μία μητέρα στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στη Βόρεια Καρολίνα, κατηγορείται για τη δολοφονία των δίδυμων γιων της. Τις σορούς των αγοριών, ηλικίας 4 ετών, ανακάλυψε σοκαρισμένος ο πατέρας τους όταν πήγε να τους πάρει για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακό. 

ΗΠΑ: Ο πατέρας είδε ζωντανά τα παιδιά την προηγούμενη εβδομάδα 

Το πρωί του Σαββάτου, 8 Φεβρουαρίου, ο πατέρας των 4χρονων αγοριών πήγε στο σπίτι της μητέρας τους, Ζενεβιέβ Έλεν Σπρίνγκερ στη Βόρεια Καρολίνα. Το ζευγάρι είχε χωρίσει, και ο άνδρας ήθελε να δει τα παιδιά του αλλά και να τα πάρει μαζί του για μερικές ημέρες. 

ΗΠΑ: Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία 31χρονου μοντέλου - Την βρήκαν σε ψυγείο

Σύμφωνα με το Τμήμα Σερίφη της κομητείας Τσερόκι, οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν πότε πέθαναν τα παιδιά. Ο πατέρας, ο οποίος δεν κατονομάστηκε από τις αρχές, είπε ότι τους είδε για τελευταία φορά ζωντανούς στις 26 Φεβρουαρίου. Σε δήλωση του Σερίφη αναφέρθηκε ότι θα γίνει νεκροψία στα θύματα που θα βοηθήσει να καθοριστεί πότε πέθαναν.

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα έκαψε τα παιδιά της και αυτοκτόνησε

ΗΠΑ: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Σπρίνγκερ

Ο Ζενεβιέβ Έλεν Σπρίνγκερ κατηγορείται για το διπλό φονικό των παιδιών της και κρατείται χωρίς δυνατότα να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση στο Κέντρο Κράτησης της Κομητείας Τσερόκι. Το τμήμα του σερίφη είπε ότι νοσηλεύτηκε για λίγο μετά τη σύλληψή της το Σάββατο.

Τραγωδία στις ΗΠΑ: 7χρονη θάφτηκε ζωντανή στην άμμο σε παραλία

Στη δήλωση σχετικά με τις δολοφονίες, ο σερίφης ζήτησε προσευχές για την οικογένεια των θυμάτων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top