Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα έκαψε τα παιδιά της και αυτοκτόνησε

Φαίνεται να ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην πόλη Φέργκιουσον του Μισούρι με μία μητέρα να βάζει φωτιά στο σπίτι της και να σκοτώνει τα τέσσερα παιδιά της. 

«Πιστεύεται ότι η Μπερναντίν έβαλε σκόπιμα φωτιά σε ένα στρώμα, καθώς αυτό ήταν το σημείο προέλευσης της πυρκαγιάς. Άφησε επίσης ένα σημείωμα που ανέφερε τις προθέσεις της να αφαιρέσει τη ζωή της και τις ζωές των παιδιών της», τονίζει η αστυνομία της περιοχής για το αποτρόπαιο έγκλημα. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προκαταρτικής έρευνας φαίνεται πως πρόκειται για δολοφονία / αυτοκτονία αφού και η ίδια η μητέρα βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο σπίτι. 

Εκτός από την 39χρονη μητέρα, στη φωτιά απανθρακώθηκαν τα τέσσερα παιδιά της ηλικίας από 2 έως 9 ετών, αλλά και τα τρία τους σκυλιά. 

ΗΠΑ: Η ψυχολογική κατάσταση της μητέρας πριν το έγκλημα

Χωρίς να έχουν εξακριβωθεί ακόμη τα αίτια της πράξης της της 39χρονης, φαίνεται πιθανό η ίδια να βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στα δικαστήρια λόγω διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της για τα δίδυμα κορίτσια τους ηλικίας 9 ετών. 

Η ίδια είχε διαμάχη και με τον πατέρα των άλλων δύο παιδιών της, μιας και ούτε αυτή η σχέση της έληξε ήρεμα. 

Ωστόσο, στα social media η μητέρα έδειχνε άλλο «πρόσωπο» μιας και η τελευταία της ανάρτηση ξεχείλιζε ηρεμία και οικογενειακή θαλπωρή.

Συγκεκριμένα έγραφε «Όλα τα παιδιά μου, που κοιμούνται ειρηνικά στο κρεβάτι μου. Κουλουριασμένα μαζί. Ξέροντας ότι τα αγαπούν τόσο πολύ που θα έκανα τα πάντα γι' αυτά. Αυτή είναι η αγαπημένη μου στιγμή». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top