Τραγωδία στις ΗΠΑ: 7χρονη θάφτηκε ζωντανή στην άμμο σε παραλία

Δείτε βίντεο - Το σοκαριστικό τηλεφώνημα με τα ουρλιαχτά στην Άμεση Δράση

Τραγωδία σημειώθηκε σε παραλία στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου ένα 7χρονο κορίτσι θάφτηκε κάτω από την άμμο, αφού παγιδεύτηκε την ώρα που έσκαβε μια τρύπα με τον αδερφό της και τελικά έχασε τη ζωή του. 

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ηχογράφηση της απελπισμένης κλήσης στην Άμεση Δράση μιας παραθερίστριας της οποίας τα ουρλιαχτά που καλούν απεγνωσμένα σε βοήθεια, σοκάρουν, ενώ ακούγεται να φωνάζει και η πανικόβλητη μητέρα της μικρής Sloan Mattingly.

ΗΠΑ: Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία 31χρονου μοντέλου - Την βρήκαν σε ψυγείο

Σημειώνεται ότι, δυστυχώς, οι διασώστες, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, δεν κατάφεραν να σώσουν το κορίτσι που είχε θαφτεί ολοκληρωτικά, ενώ σώθηκε ο αδερφός της που η άμμος είχε καλύψει έως το στήθος του. Μάλιστα, αναφορές κάνουν λόγο για βάθος τρύπας περί το ένα μέτρο.

Η απελπισμένη κλήση

«Βρίσκομαι στην παραλία μπροστά από το High Noon και υπάρχει ένα παιδί που προσπαθούν να βγάλουν έξω» αναφέρει η παραθερίστρια στην Άμεση Δράση, εξηγώντας πως αρκετοί άνθρωποι επιχειρούν να σκάψουν ώστε να απεγκλωβίσουν την επτάχρονη.

Η 7χρονη έσκαψε την τρύπα μαζί με τον αδερφό της - Φωτογραφία από AP
Τα ουρλιαχτά της μάνας ήταν βγαλμένα από αρχαίο δράμα - Φωτογραφία από AP
Μετά από 20 μαρτυρικά λεπτά επιχειρήσεων, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του κοριτσιού - Φωτογραφία από AP

Μάλιστα, συμφωνα με τη μαρτυρία, νωρίτερα, είχε ακούσει τον πατέρα της να φωνάζει για βοήθεια και να λέει ότι το παιδί του βρίσκεται μέσα στην τρύπα. «Η μητέρα φώναζε ‘’η κόρη μου είναι εκεί μέσα’’» λέει η μάρτυρας, ενώ την ίδια στιγμή ακούγονται στο βάθος ουρλιαχτά.

Ακούστε την κλήση:

Η τηλεφωνήτρια τονίζει στη γυναίκα που κάλεσε ότι έχουν σταλεί στην παραλία υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, πριν η λουόμενη αποκαλύψει ότι αυτοί που βοηθούσαν «δεν έχουν βγάλει ακόμα το παιδί έξω» και ότι «σκάβουν» ακόμα, «… δεν βλέπουν το κεφάλι της», λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν βλέπουν το κεφάλι της»

«Όλο το σώμα του κοριτσιού βρίσκεται ακόμα κάτω από την άμμο», περιγράφει η λουόμενη σε ερώτηση της υπαλλήλου σχετική με το ποιο μέρος του σώματος του κοριτσιού βρίσκεται κάτω από την άμμο.

«Δεν βλέπουν το κεφάλι της», συνεχίζει όταν την ρωτά αν «το κεφάλι του παιδιού είναι πάνω από την άμμο», ενώ άλλοι συνεχίζουν μανιωδώς να προσπαθούν να ξεθάψουν το 7χρονο κορίτσι. «Χρειάζονται βοήθεια, πραγματικά χρειάζονται», προσθέτει.

Στο βάθος κι ανάμεσα από τη στιχομυθία υπαλλήλου και παραθερίστριας, ακούγονται οι σπαρακτικές κραυγές κι οι θρήνοι της μητέρας του κοριτσιού, με τις σκηνές να είναι βγαλμένες από αρχαίο δράμα. «Ω, αυτή η μητέρα… αυτό είναι φρικτό », λέει απελπισμένη.

Ο θάνατος της Sloan επιβεβαιώθηκε, αφού έμεινε θαμμένη κάτω από την άμμο για 20 λεπτά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top