Marvel: Μέλος του συνεργείου σκοτώθηκε στο πλατό της νέας σειράς Wonder Man

Έπεσε από μεγάλο ύψος μέσα στο στούντιο

Marvel

Μέλος του συνεργείου της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς της Marvel, Wonder Man έχασε τη ζωή του μετά από ατύχημα στα γυρίσματα.

Ο τεχνικός στα στούντιο Radford του CBS στο Λος Άντζελες, του οποίου το όνομα ακόμα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από δοκάρια το πρωί της Τρίτης.

Το δυστύχημα δε συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ωστόσο ο τεχνικός δούλευε στο πλατό της τηλεοπτικής σειράς της Marvel, η παραγωγή της οποίας ξεκίνησε εκ νέου τον Ιανουάριο μετά από αρκετές καθυστερήσεις λόγω της απεργίας στο Χόλιγουντ.

Συλλυπητήρια από τη Marvel για τον θάνατο μέλους του συνεργείου

Εκπρόσωπος της Marvel επιβεβαίωσε το θανατηφόρο ατύχημα, προσθέτοντας: «Οι σκέψεις μας και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του κι η υποστήριξή μας βρίσκεται πίσω από την έρευνα για τις συνθήκες αυτού του ατυχήματος».

Η σειρά των 10 επεισοδίων που δημιούργησαν οι Destin Daniel Cretton και Andrew Guest ακολουθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel, γόνο πλούσιων βιομηχάνων που πηγαίνει να εργαστεί για τον κακό Baron Zemo αφού η εταιρεία του χάνει από την Stark Industries του Tony Stark. Προικισμένος με υπερφυσικές δυνάμεις, ο Wonder Man ξεκινά ως αντίπαλος των Εκδικητών και τελικά συνεργάζεται μαζί τους.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2023, πριν η παραγωγή διακοπεί λόγω των διπλών απεργιών των συγγραφέων και των ηθοποιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top