Μις Ιαπωνία: Έδωσε πίσω το στέμμα της, μετά την αποκάλυψη για τη σχέση της

Η επιλογή της Ουκρανής είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

Οι αντιδράσεις για το μοντέλο από την Ουκρανία που κέρδισε τον τίτλο της Μις Ιαπωνίας / Βίντεο Mega

Η Μις Ιαπωνία 2024 με καταγωγή από την Ουκρανία, η επιλογή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, επέστρεψε το στέμμα της, όταν ήρθε στο φως η απαγορευμένη σχέση της με παντρεμένο άνδρα.

Η 26χρονη Καρολίνα Σίινο στέφθηκε Μις Ιαπωνία πριν δύο εβδομάδες, όμως η η νίκη της προκάλεσε συζήτηση, λόγω της καταγωγής της.

Ενώ ορισμένοι καλωσόρισαν τη στέψη της πολιτογραφημένης πολίτη, άλλοι είπαν ότι δεν εκπροσωπούσε τα παραδοσιακά ιαπωνικά ιδανικά ομορφιάς. Εν μέσω της αναταραχής, ένα τοπικό περιοδικό δημοσίευσε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

 

 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Καρολίνα είχε σχέση με έναν παντρεμένο influencer και γιατρό. Ο άνδρας δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο δημόσιο σχόλιο.

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Σίινο, λέγοντας ότι δε γνώριζε ότι ο άνδρας ήταν παντρεμένος. Ωστόσο, τη Δευτέρα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η 26χρονη ομολόγησε πως γνώριζε για τον γάμο και την οικογένεια του συντρόφου της.

 

 

Μετά το σκάνδαλο, ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε τον τίτλο της Μις Ιαπωνία, μια κίνηση που οι διοργανωτές αποδέχτηκαν.

Η Σίινο ζήτησε επίσης συγγνώμη από τους θαυμαστές της και το ευρύ κοινό σε μια δήλωση τη Δευτέρα. Υποστήριξε ότι δεν είπε εξ' αρχής την αλήθεια από φόβο και πανικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top