Σοκ στη Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ - Επιστρέφει εκτάκτως στο παλάτι ο Χάρι

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Με καρκίνο διαγνώστηκε ο βασιλιάς Κάρολος, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Βασιλιάς Κάρολος: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά την εγχείριση προστάτη

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, αλλά ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης θεραπείας του για διευρυμένο προστάτη την περασμένη εβδομάδα.

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί κρατά κρυφό τον λόγο του χειρουργείου

Ο τύπος του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση, ο βασιλιάς ξεκίνησε «τακτικές θεραπείες» τη Δευτέρα.

Ο Βασιλιάς Κάρολος μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο

Ο Βασιλιάς Κάρολος μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο για διευρυμένο προστάτη / AP Photo (Alberto Pezzali)

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αναφέρει ότι «ο βασιλιάς παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό».

 

Το παλάτι επισημαίνει ακόμα ότι ο 75χρονος βασιλιάς θα αναβάλει τις υποχρεώσεις του και άλλα ανώτερα στελέχη της βασιλικής οικογένειας θα τον βοηθήσουν με τις υποχρεώσεις του κατά τη διάρκεια της θεραπείας του. 

«Ο βασιλιάς θα συνεχίσει τον συνταγματικό του ρόλο ως αρχηγός του κράτους», τονίζεται στην ανακοίνωση του Μπάκινγχαμ.

O πρίγκιπας Χάρι, μετά την ανακοίνωση του παλατιού, αναμένεται να επιστρέψει εκτάκτως στη Βρετανία για να είναι στο πλευρό του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top