ΗΠΑ: Σκότωσε τον πατέρα του κι ανέβασε το κεφάλι του στο YouTube

Σοκ από το φρικιαστικό έγκλημα

Αποκεφάλισε Τον Πατέρα Του Κι Έδειξε Το Κεφάλι Στο YouTube

Ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Ένας άνδρας αποκεφάλισε τον πατέρα του και στη συνέχεια ανέβασε βίντεο στο YouTube επιδεικνύοντας το κεφάλι του. 

Γερμανία: 18χρονη δολοφονήθηκε μέσα στο σχολείο της

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 32χρονος Τζάστιν Μον δολοφόνησε τον πατέρα του στο σπίτι τους στο Λέβιτον το απόγευμα της Δευτέρας. 

 

 

Στη συνέχεια ανέβασε βίντεο στο YouTube, όπου φαίνεται να υψώνει μια πλαστική σακούλα, που φέρεται να περιείχε το κεφάλι του πατέρα του. 

Σάρον Πολάνσκι: Πώς βρήκε τραγικό θάνατο στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

«Αυτό είναι το κεφάλι του Μάικ Μον, ομοσπονδιακού υπαλλήλου εδώ και 20 χρόνια και πατέρα μου. Τώρα βρίσκεται στην κόλαση όπου θα περάσει την αιωνιότητα ως προδότης της χώρας του», είπε στο βίντεο ο 32χρονος.

Στη συνέχεια κατηγόρησε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τους παράνομους μετανάστες, που ο ίδιος θεωρεί ότι καταστρέφουν τις ΗΠΑ. Εξαπέλυσε πυρά εναντίον της κυβέρνησης Μπάιντεν, λέγοντας ότι θέλει να στείλει Αμερικανούς στρατιώτες στο εξωτερικό να πολεμήσουν στην Ουκρανία και να πεθάνουν. 

«Η δολοφόνος με τα τηγανόψωμα που πήρε εκδίκηση για τις κόρες της»

Τέλος πρόσφερε αμοιβή ενός εκατ. δολαρίων σε οποιονδήποτε σκοτώσει κάποιον υψηλόβαθμο αξιωματούχο της κυβέρνησης, όπως τον διευθυντής του FBI ή τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ. 

Ο 32χρονος άνδρας συνελήφθη την Τρίτη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top