Γάζα: Στρατιώτες ντυμένοι «γιατροί» εισβάλουν σε νοσοκομείο

Δείτε βίντεο - Εξουδετέρωσαν τρομοκράτη της Χαμάς

Βίντεο από Mega

Ισραηλινοί στρατιώτες μεταμφιεσμένοι σε ιατρικό προσωπικό εισέβαλαν στο νοσοκομείο Ibn Sina της Τζενίν, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Πρόκειται για 12 περίπου μέλη των Ισραηλινών Ειδικών Δυνάμεων που σκοπό είχαν να εκτελέσουν τρεις «τρομοκράτες» που συνδέονται με τη Χαμάς.

Το σοκαριστικό βίντεο

Το βίντεο από κάμερες ασφαλείας, που δείχνει την έφοδο των κομάντο και δημοσιοποιήθηκε από τις παλαιστινιακές αρχές, κάνει το γύρο του διαδικτύου. 

 

 

Στο βίντεο εικονίζονται τα μέλη της ισραηλινής μυστικής μονάδας εφόδου - άντρες και γυναίκες - να εισβάλουν στον διάδρομο του τρίτου ορόφου με προτεταμένα τα όπλα τους. Μάλιστα, ο Ισραηλινός ανακοίνωσε ότι τελικά εντόπισε και σκότωσε τους τρεις «τρομοκράτες» που κρύβονταν μέσα στο νοσοκομείο.

Λευκός Οίκος: Εποικοδομητικές συνομιλίες για απελευθέρωση ομήρων από Χαμάς

Σημειώνεται ότι ο στρατός, η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας και η αστυνομία του Ισραήλ ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωση ότι «εξουδετέρωσαν από κοινού τον Μοχάμαντ Τζαλάμνε, έναν τρομοκράτη της Χαμάς, καθώς και άλλους δύο τρομοκράτες, τους Μπάσελ και Αϊμάν Γαζάουι.»

Χάγη: «Ναι» από το Διεθνές Δικαστήριο για τη Γαζα

Σύμφωνα με την ένοπλη ομάδα Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ, δύο από τους νεκρούς ήταν μέλη της και αδέρφια, ενώ ο ένας από αυτούς λάμβανε θεραπεία στο νοσοκομείο της επίθεσης.

Οι τρεις Παλαιστίνιοι στο νοσοκομείο «δολοφονήθηκαν», υπογράμμισε το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων στη Δυτική Όχθη, Wafa.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top