ΗΠΑ: 14χρονος δολοφόνησε τους γονείς του - Ισχυρίστηκε ότι ήταν ληστεία

Τραυμάτισε και τη μικρότερη αδελφή του

ΗΠΑ: 14χρονος Σκότωσε Τους Γονείς Του -Είπε Ότι Ήταν Ληστεία

Ένας 14χρονος στην Καλιφόρνια συνελήφθη για τη δολοφονία των γονιών του και την απόπειρα δολοφονίας της μικρότερης αδελφής του.

Οι 37χρονοι Σε Βανγκ και ο σύζυγός της Λου Γιανγκ βρέθηκαν νεκροί στο απομονωμένο σπίτι τους στην περιοχή Fresno County, στην Καλιφόρνια το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ανήλικος, αφού σκότωσε τους γονείς του, φέρεται να επιχείρησε να δολοφονήσει και την 11χρονη αδελφή του, η οποία ευτυχώς μόνο τραυματίστηκε και νοσηλεύεται. Στο σπίτι υπήρχε και ένα μικρότερο αδελφάκι, ένας 7χρονος, ο οποίος είναι σώος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι ληστής εισέβαλλε στο σπίτι τους, σκότωσε τους γονείς του και τράπηκε σε φυγή.

Ωστόσο, οι αρχές αντιλήφθηκαν ότι ο ανήλικος έπεσε σε αντιφάσεις και συνειδητοποίησαν ότι επινόησε τη ληστεία για να τους αποπροσανατολίσει. 

Ο νεαρός χρησιμοποίησε διαφορετικά όπλα για να σκοτώσει τους γονείς του και να τραυματίσει την αδελφή του. Τελικά συνελήφθη κατηγορούμενος για διπλή ανθρωποκτονία και μια απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μέχρι στιγμής τα κίνητρα του εγκλήματος παραμένουν άγνωστα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top