Σάλος με γαμπρό που μίλησε για τα οπίσθια της νύφης τη στιγμή του γάμου

«Ανησυχητική η συμπεριφορά του»

Σάλος με γαμπρό που μίλησε για τα οπίσθια της νύφης στον γάμο τους

Θύελλα αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει στο TikTok ένα βίντεο με την αλλόκοτη συμπεριφορά ενός γαμπρού, την ώρα που υποτίθεται ότι θα αντάλλασσε...όρκους αγάπης και πίστης με τη νύφηκατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Viral η φάρσα γαμπρού σε νύφη - «Γιατί της το έκανε αυτό;»

Τα σχόλια κάνουν λόγο για «ανησυχητική συμπεριφορά» του γαμπρού απέναντι στη νύφη, αφού ο άνδρας αντί να λειτουργήσει στο πλαίσιο της ρομαντικής περίστασης και να μιλήσει με τρυφερά λόγια για τον έρωτά του στην κοπέλα, εκείνος επέλεξε να αναφερθεί στα...οπίσθιά της.

@ckentertainmentservices I promise to smack that 👋 FELLAS, this is your sign to go write those vows…now 🤣🫶 #ckent #weddingfilmmaker #sheehans #farmlife #vows ♬ original sound - Samuel Foree

Στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 9 εκατομμύρια views, φαίνεται η στιγμή που φτάνει η σειρά του γαμπρού να πει τους γαμήλιους όρκους του, αφού η νύφη ολοκλήρωσε τους δικούς της.

Όμως ο άνδρας ξεκινά να μιλά για τα οπίσθιά της, δίνοντας τον όρκο να τους δίνει «χαστουκάκια» σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. «Μόνο αυτό έχω να πω» συμπλήρωσε γελώντας.

Ο τελετάρχης προσπάθησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γαμπρό να πει και κάτι άλλο προκειμένου να καταφέρει να... «μπαλώσει» την κατάσταση, ωστόσο ο γαμπρός συνέχισε να γελά. «Αυτό θα πω μόνο...» συμπλήρωσε σε εύθυμη διάθεση.

Πολλοί χρήστες του TikTok αντιπαρέβαλαν το αλλόκοτο σκηνικό με άλλα βίντεο γάμων με όμορφα λόγια και όρκους για αιώνια αγάπη και σεβασμό.

«Ενημερώστε με πότε θα βγει το διαζύγιο» αναφέρει χαρακτηριστικά ένα σχόλιο.

«Ακόμα κι αν αστειεύονται με αυτόν τον τρόπο μεταξύ τους, οι γαμήλιοι όρκοι θα έπρεπε να είναι σοβαροί» αναφέρει κάποιος άλλος.

«Αν ήμουν στη θέση της νύφης θα το έβαζα στα πόδια», γράφει μια άλλη ανάρτηση με την οποία συμφωνούν πολλοί χρήστες του TikTok.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top