Σημάδια «κατάρρευσης» της Χαμάς - Μέλη της παραδίδονται ημίγυμνοι

Στελέχη της Χαμάς παραδίδονται όλο και συχνότερα στις ισραηλινές δυνάμεις

Εντείνεται το «σφυροκόπημα» της Γάζας - Χάος στα νοσοκομεία της Χαν Γιουνίς / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Η ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας οδηγεί στοv θάνατο και την παράδοση πολλών μαχητών της Χαμάς της οποίας το «δίκτυο καταρρέει», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του ισραηλινού γενικού επιτελείου στρατηγός Χερτσί Χαλεβί, καλώντας για «αύξηση της στρατιωτικής πίεσης» στον παλαιστινιακό θύλακα.

Θύματα βιασμού της Χαμάς άνδρες και γυναίκες σύμφωνα με τη Daily Mail   

«Κάθε μέρα βλέπουμε όλο και περισσότερους τρομοκράτες να σκοτώνονται, όλο και περισσότερους τρομοκράτες να τραυματίζονται και τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τρομοκράτες να παραδίδονται. Αυτό είναι μια ένδειξη ότι το δίκτυό τους καταρρέει, μια ένδειξη ότι πρέπει να αυξήσουμε την πίεση», δήλωσε ο στρατηγός Χαλεβί κατά τη διάρκεια τελετής στο Δυτικό Τείχος στην Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, πλάνα που διέρρευσαν από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας νωρίτερα το Σάββατο δείχνουν φερόμενο στέλεχος της Χαμάς να τοποθετεί αργά ένα τουφέκι στο έδαφος, την ώρα που δεκάδες Παλαιστίνιοι φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους παραδίδονται στα στρατεύματα των IDF.

Στελέχη της Χαμάς παραδίδονται όλο και περισσότερο στον Ισραηλινό Στρατό και σε άλλες περιοχές της Γάζας εν μέσω των μαχών, σύμφωνα με ισραηλινούς αξιωματούχους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top