Θύματα βιασμού της Χαμάς άνδρες και γυναίκες σύμφωνα με τη Daily Mail   

Καταγγελίες για σκηνές φρίκης με σεξουαλική βία και βασανιστήρια    

‘Ανδρες και γυναίκες έπεσαν θύματα βιασμού της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ, κατά την επίθεση στο Ισραήλ, όπως ισχυρίζονται ακτιβιστές, σύμφωνα με τη Daily Mail.   Eκπρόσωπος της ισραηλινής ομάδας υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Survivors of Sexual Violence», Yael Sherer, υποστηρίζει ότι υπήρξαν στοιχεία και μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες για σεξουαλική βία κατά των δύο φύλων, στις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ. 

«H Shani Louk αποκεφαλίστηκε από τη Χαμάς. Βρήκαμε το κρανίο της»

Η Y. Sherer  δήλωσε στο BBC Radio 4 ότι «υπήρξε σεξουαλική βία και βιασμός σε αυτές τις κοινότητες στο νότιο Ισραήλ» και ότι έχουμε λίγους επιζώντες -όχι πολλούς- και από τα δύο φύλα, δε συνέβη μόνο σε γυναίκες, συνέβη και σε άνδρες» 

«Εκτός του ότι βρήκαμε πτώματα ανθρώπων που δολοφονήθηκαν, πολλά από αυτά ήταν ακρωτηριασμένα, οι τρομοκράτες φρόντισαν να ντροπιάσουν και να ατιμάσουν αυτούς τους ανθρώπους», συμπλήρωσε. 

Νέο βίντεο τρόμου: Τρέχουν να ξεφύγουν από τη σφαγή στο φεστιβάλ Nova

Έρευνα για σεξουαλική βία και εγκλήματα κατά των γυναικών, τη μεγαλύτερη που διαπράχθηκε ποτέ στη χώρα, έχει ξεκινήσει και η αστυνομία του Ισραήλ. 

«Είναι σαφές πλέον ότι τα σεξουαλικά εγκλήματα ήταν μέρος του σχεδιασμού της Χαμάς και σκοπός τους ήταν να τρομοκρατήσουν και να ταπεινώσουν τους ανθρώπους» ανέφερε η επικεφαλής της έρευνας, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η όμηρος Shani Louk στο αυτοκίνητο με την οποία την περιέφερε η Χαμάς προτού διαπιστωθεί ο θάνατός της

Η όμηρος Shani Louk στο αυτοκίνητο με την οποία την περιέφερε η Χαμάς προτού διαπιστωθεί ο θάνατός της

Η ισραηλινή αστυνομία φέρεται να έχει συλλέξει χιλιάδες καταθέσεις, φωτογραφίες και βίντεο, το περιεχόμενο των οποίων είναι εξαιρετικά σκληρό κυρίως για τις μητέρες που βλέπουν τα κορίτσια τους «με σπασμένη λεκάνη έχοντας υποστεί βασανιστήρια και βιασμούς».

Ο Yoni Saadon, 39 ετών, ο οποίος επέζησε από την επίθεση στο μουσικό φεστιβάλ Nova μένοντας κρυμμένος κάτω από πτώματα, περιέγραψε επίσης εικόνες φρίκης για τη σεξουαλικής βίας που ασκήθηκε κατά των γυναικών στον καταυλισμό. Ανάμεσα σε αυτές τις εικόνες θυμάται το πρόσωπο μιας γυναίκας.΄

«Δε θα ξεχάσω ποτέ το πρόσωπό της. Κάθε βράδυ ξυπνάω και της ζητώ συγγνώμη, λέγοντας ”λυπάμαι”». «’Είδα αυτή την όμορφη γυναίκα με το πρόσωπο ενός αγγέλου και οκτώ ή δέκα από τους μαχητές να τη χτυπούν και να τη βιάζουν. Η γυναίκα ούρλιαζε “σταματήστε”, και παρακαλούσε τους τρομοκράτες να τη σκοτώσουν για να τη βγάλουν από τη δυστυχία της. Όταν τελείωσαν γελούσαν και ο τελευταίος την πυροβόλησε στο κεφάλι», πρόσθεσε. 

Εικόνα φρίκης αντίκρισε και κρυμμένος στους θάμνους, με θύμα άλλη γυναίκα. «Εκείνη αντιστεκόταν, δεν τους επέτρεπε να τη γδύσουν. Την έριξαν στο έδαφος και ένας από τους τρομοκράτες πήρε ένα φτυάρι και την αποκεφάλισε» ανέφερε.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top