Τριντό: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Μάθιου Πέρι - Ήταν συμμαθητές

«Δε θα ξεχάσω ποτέ τα παιχνίδια που παίζαμε στην αυλή του σχολείου...»

Δείτε βίντεο για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού από τα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι, και συμμαθητή του εξέφρασε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.

Η προφητική δήλωση του Μάθιου Πέρι: «Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός»

«Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι είναι σοκαριστικός και θλιβερός. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα παιχνίδια που παίζαμε στην αυλή του σχολείου και ξέρω ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ τη χαρά που τους έφερε. Ευχαριστώ για όλα τα γέλια, Μάθιου. Αγαπήθηκες – και θα λείψεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζάστιν Τριντό.

Πριν από χρόνια ο γνωστός ηθοποιός είχε βρεθεί στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και είχε αποκαλύψει ότι όταν πήγαιναν δημοτικό, ο ίδιος μαζί με έναν συμμαθητή του είχαν δείρει τον Τριντό. «Νομίζω ότι ήταν καλός σε ένα σπορ που εμείς δεν ήμασταν, οπότε επρόκειτο για αγνή ζήλια. Έτσι τον δείραμε», είχε πει ο Πέρι. «Δεν υπερηφανεύομαι. Ήταν τραγικό. Ήμουν ένα ανόητο παιδί. Δεν ήθελα να τον πειράξω» είχε δηλώσει.

Μάλιστα ο Καναδός πρωθυπουργός είχε απαντήσει με χιούμορ στον Μάθιου Πέρι λέγοντας: «Ποιος δεν ήθελε να χτυπήσει τον Τσάντλερ; Τι θα έλεγες για μια ρεβάνς Μάθιου Πέρι;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top