Πάνω από 56.000 φοιτητές και φοιτήτριες «εργάτες του sex» στη Βρετανία!   

Για να βρουν τα χρήματα να σπουδάσουν 

πορνεία

Πάνω από 56.000 φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο στρέφονται στη σεξουαλική εργασία για να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στο πανεπιστήμιο, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Η κρίση του κόστους διαβίωσης, σε συνδυασμό με τις πραγματικές περικοπές στα δάνεια συντήρησης, σημαίνει ότι ο μέσος φοιτητής χρειάζεται περίπου 600 λίρες κάθε μήνα.

Οι ερευνητές προειδοποιούν ότι όλο και περισσότεροι φοιτητές μπορεί να αισθάνονται αναγκασμένοι να στραφούν στην εργασία στο σεξ, αν δεν δοθεί οικονομική βοήθεια στους φοιτητές από την κυβέρνηση.

Η έρευνα σε 1.786 προπτυχιακούς φοιτητές που έγινε για λογαριασμό του Save the Student δείχνει ότι το 3% των φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνει πλέον σεξουαλική εργασία για να βγάλει χρήματα στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον 6% δήλωσαν ότι θα έκαναν σεξουαλική εργασία για να συγκεντρώσουν χρήματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ροζ κύκλωμα με φοιτήτριες - Πώς παγίδευαν τα κορίτσια

Τα στοιχεία που μετέδωσε το ITV News αποκαλύπτουν επίσης ότι στην περιοχή των West Midlands έχει τον υψηλότερο αριθμό φοιτητών που εργάζονται στο σεξ, σε ποσοστό 5%. Ένα επιπλέον 5% δήλωσε ότι θα έκανε σεξουαλική εργασία για να συγκεντρώσει μετρητά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Στα East Midlands, το 2% των φοιτητών κάνουν σεξ για να βγάλουν χρήματα, αλλά ένα ποσοστό ρεκόρ 9% δήλωσε ότι θα το σκεφτόταν αν είχε έλλειψη μετρητών.

Συνολικά, οι φοιτητές στη Βόρεια Αγγλία μπαίνουν περισσότερο στον πειρασμό να στραφούν στη σεξουαλική εργασία για να συγκεντρώσουν χρήματα αν αντιμετωπίσουν κρίση ρευστότητας.

Μαϊμού «manager της showbiz» ωθούν καλλονές στην πορνεία

Η έρευνα διαπίστωσε ότι το 8% των φοιτητών στη Βορειοδυτική Αγγλία και τη Σκωτία, το 7% των φοιτητών στη Βορειοανατολική Αγγλία και το 6% των φοιτητών στο Γιορκσάιρ θα σκέφτονταν να κάνουν σεξ για να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Ο εργαζόμενος στο σεξ David έβγαλε πάνω από 25.000 λίρες πουλώντας ρητές φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο πέρυσι
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top