Ισραήλ: Το Star στο αιματοβαμμένο φεστιβάλ - Καρέ καρέ η σύλληψη υπόπτου

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του δελτίου ειδήσεων του Star

Η ανταπόκριση του απεσταλμένου του δελτίου ειδήσεων του Star στην περιοχή όπου έγινε το αιματοβαμμένο φεστιβάλ στο Ισραήλ

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε ο απεσταλμένος του Star Άρης Λάμπος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε το αιματοβαμμένο φεστιβάλ Nova, κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας. Είναι η πρώτη φορά που ο στρατός του Ισραήλ επέτρεψε την είσοδο σε δημοσιογράφους στον τόπο του μαρτυρίου δεκάδων αθώων.

Ισραήλ: Η Γάζα βομβαρδίζεται αδιαλείπτως - Θέμα χρόνου η χερσαία επιχείρηση

Πέντε ημέρες μετά τη μεγάλη σφαγή, τα αποτυπώματα παραμένουν στο σημείο της κόλασης.

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου έδειξε φωτογραφίες καμένων μωρών στον Μπλίνκεν

Καμένα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του φεστιβάλ που δέχθηκε επίθεση στο Ισραήλ

Στο σημείο βρίσκονται αμάξια παρατημένα, άλλα καμένα και άλλα κατεστραμμένα από τις ρουκέτες. Μέσα έχουν τα προσωπικά αντικείμενα των ανθρώπων που βρίσκονταν στο φεστιβάλ. Οι περισσότεροι από αυτούς σφαγιάστηκαν, άλλοι πιάστηκαν αιχμάλωτοι και λίγοι κατάφεραν να δραπετεύσουν από τους φανατισμένους τρομοκράτες.

Το Star στο Ισραήλ στον χώρο του φεστιβάλ

Πριν λίγες ημέρες, λεπτά πριν την εισβολή των ανδρών της Χαμάς, δεκάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, διασκέδαζαν και χόρευαν στο φεστιβάλ της ειρήνης.

Ισραήλ: Καρέ καρέ η σύλληψη ύποπτου άνδρα

Η κάμερα του Star κατέγραψε κοντά στην περιοχή τη σύλληψη ενός ύποπτου άνδρα. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες τον απείλησαν ότι θα τον πυροβολήσουν, έριξαν προειδοποιητική βολή και του ζήτησαν να πέσει στο έδαφος.

Σύλληψη υπόπτου από Ισραηλινούς στρατιώτες

Στη συνέχεια, του ζήτησαν να σηκώσει ψηλά τα χέρια και να αφαιρέσει σιγά σιγά όλα τα ρούχα του. Πάνω από 10 άτομα τον σημάδευαν με τα όπλα τους, μέχρι να σιγουρευτούν ότι δεν είναι ζωσμένος με εκρηκτικά.

Άνδρας συλλαμβάνεται από Ισραηλινούς στρατιώτες

Ισραήλ: Το Star στο σημείο όπου έχουν στρατοπεδεύσει οι στρατιώτες

Το σημείο που έχουν στρατοπεδεύσει οι δυνάμεις του Ισραήλ είναι περίπου 20χλμ. από τη Λωρίδα της Γάζας. Περιμένουν εντολή για χερσαία επίθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στρατιώτες αναμένεται να κατευθυνθούν προς τα χωριά, τα κιμπούτς που δέχτηκαν επιθέσεις από τη Χαμάς.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top