Ολλανδία: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο - Μια 14χρονη στους τρεις νεκρούς

32χρονος άρχισε άνοιξε πυρ στο ιατρικό κέντρο του πανεπιστημίου

Σκηνές τρόμου σε πανεπιστήμιο του Ρότερνταμ / Βίντεο AP

Συναγερμός σήμανε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όταν άνδρας άνοιξε πυρ σε πανεπιστήμιο. Ο τραγικός απολογισμός ανέρχεται στους τρεις νεκρούς.

Μια 14χρονη έφηβη, η μητέρα της και ένας εκπαιδευτικός είναι τα θύματα του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε την Πέμπτη στο πανεπιστήμιο του Ρότερνταμ.

«Το 14χρονο κορίτσι που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Heiman Dullaertplein κατέληξε. Η μητέρα του, 39 ετών,  κάτοικος του Ρότερνταμ, επίσης έχασε τη ζωή της σε αυτό το περιστατικό», ανέφερε η αστυνομία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν αρχικά μέσα σε ένα σπίτι στην ολλανδική πόλη και συνεχίστηκαν μέσα σε μια αίθουσα σε ένα κοντινό πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο.

 

 

Αστυνομικοί μπήκαν στο ιατρικό κέντρο σε αναζήτηση του υπόπτου, ο οποίος περιγράφεται ως ένας ψηλός άνδρας με στρατιωτική ενδυμασία. Πρόκειται για έναν 32χρονο, ο οποίος και συνελήφθη από την αστυνομία.

 

 

Νωρίτερα, η αστυνομία έκανε λόγο για τρεις τραυματίες, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται σε νεκρούς.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη, όπως και ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο περιστατικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top