Γαλλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Λίνα

Θα ταξίδευε με τρένο για να συναντήσει τον φίλο της

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γαλλία, μετά την εξαφάνιση μιας 15χρονης μαθήτριας που πήγαινε να συναντήσει τον φίλο της.

Τα ίχνη της Λίνα χάθηκαν το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι, όταν έφυγε από το σπίτι της για να πάει με το τρένο στο Στρασβούργο για να συναντήσει τον φίλο της. 

Η 15χρονη περπάτησε από το σπίτι της μέχρι τον σταθμό Sainte-Blaise-La-Roche, τρία χιλιόμετρα μακριά, όμως δεν έφτασε στον προορισμό της.

Όταν δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού με τον φίλο της που την περίμενε, εκείνος ειδοποίησε τους γονείς της. «Θέλω να βρω την κόρη μου. Όπως κάθε μάνα, θέλω να είναι κοντά μου. Είναι μεγάλος πόνος, δεν το εύχομαι σε κανέναν», ήταν η δραματική έκκληση της μητέρας της Λίνα.

Εξαφάνιση 15χρονης στη Γαλλία

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι η κοπέλα δεν επιβιβάστηκε στο τρένο και έτσι οι έρευνες εστιάζονται στη διαδρομή που θα ακολουθούσε για να φτάσει εκεί. Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό της συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με εκπαιδευμένα σκυλιά, εθελοντές ενώ drones και ελικόπτερα πετούν πάνω από την περιοχή που ερευνάται.

Για την εξαφάνιση της 15χρονης έχει εκδοθεί missing alert. Η Λίνα έχει ύψος 1,60 μ. και ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα γκρι φόρεμα, λευκή ζακέτα και λευκό μπουφάν. 

Την υπόθεση άνοιξε η εισαγγελία του Saverne και ανατέθηκε στο ερευνητικό τμήμα του Στρασβούργου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top