Υποβασταζόμενος από την Εμινέ έφθασε ο Ερντογάν στη σύνοδο G20

Απόντες ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν και ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ

Ο πλανήτης παλεύει με το μένος της φύσης που μας εκδικείται κι οι πολιτικοί ανά τον κόσμο τώρα vαρχίζουν να ξυπνούν από τον λήθαργο. Οι ηγέτες του G20, των 20 ισχυρότερων οικονομιών, συγκεντρώνονται σήμερα στο Νέο Δελχί για να βρουν «πράσινες» λύσεις. Πριν από λίγο, έφτασε κι ο Ερντογάν ο οποίος επιδιώκει κυρίως  μια συνάντηση με τον Μπάιντεν όπως μετέδωσε η διπλωματική συντάκτρια Κατερίνα Τσαμούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

Ερντογάν: «Η Ελλάδα δεν ξέρει τα όρια της. Μην τα βάζετε μαζί μας»

Οι G20 συνεδριάζουν για το κλίμα: Σε πρώτο πλάνο ο Ερντογάν 

Κατά την άφιξή του Ερντογάν στο Νέο Δελχί, φαίνεται να κατεβαίνει τα σκαλιά του αεροπλάνου υποβασταζόμενος από τη σύζυγό του Εμινέ. 

Ο Ερντογάν υποβασταζόμενος από τη σύζυγό του Εμινέ

 

Βέβαια ο Ερντογάν πριν σώσει το... περιβάλλον πρέπει να σώσει την τουρκική οικονομία που πάει από το κακό στο χειρότερο. Γι' αυτό επιδιώκει μια συνάντηση με τον Μπάιντεν. Μην ξεχνάμε ότι θα «ξανασυμπέσουν σε δύο εβδομάδες στην Νέα Υόρκη. Εκεί θα δει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θέλει όμως διακαώς ένα έχει προηγηθεί ένα ραντεβού με τον πλανητάρχη. Το ζήτησε, οι Αμερικανοί αρνήθηκαν κι εκείνος είπε το γνωστό που λέει συνήθως για να τους πείσει έστω για ένα τετ-α-τετ στο πόδι: «Γύρισα από το Σότσι κι έχω κάτι σημαντικό να του πω».  

Μπάιντεν σε  Ερντογάν: Ναι στα F-16,  αλλά όχι σε προκλήσεις στο Αιγαίο 

Ο Μπάιντεν είχε φτάσει νωρίτερα στο Νέο Δελχί, χωρίς τη σύζυγό, του, λόγω κορωνοϊού.  

Οι ηχηρές απουσίες στη σύνοδο G20 

Ηχηρές απουσίες είναι του Κινέζου Προέδρου, ο  οποίος έστειλε τον πρωθυπουργό, καθώς είναι στα «μαχαίρια» με τους Ινδούς, αλλά και του Πούτιν που έστειλε τον ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ. Ο Ρώσος ΥΠΕΞ εμφανίστηκε πάντως με λουλουδένιο κολιέ περασμένο στο λαιμό!  

Ο Σεργκέι Λαβρόφ με στεφάνι στον λαιμό στη Σύνοδο G20!

Ο Σεργκέι Λαβρόφ με στεφάνι στον λαιμό στη Σύνοδο G20!   

Αύριο ξεκινά η Σύνοδος, με τους  ηγέτες να παρακολουθούν σαστισμένοι την κλιματική κατάρρευση και να ψάχνουν λύση. Συμφωνούν στην ανάγκη αύξησης των στόχων για τις ΑΠΕ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top