Δίδυμα αδελφάκια πέθαναν από ασφυξία μέσα σε μπαούλο -Βρέθηκαν αγκαλιασμένα

Έπαιζαν και αποκοιμήθηκαν στο κουτί με τα λούτρινα παιχνίδια τους

Tραγικό θάνατο βρήκαν δίδυμα αδελφάκια στη Φλόριντα. Τα τετράχρονα αποκοιμήθηκαν αγκαλιασμένα σε ένα παιδικό μπαούλο και πέθαναν από ασφυξία.

Με μια σπαρακτική ανάρτηση, η μητέρα των δίδυμων αποχαιρέτησε τα αγγελούδια της, που «έσβησαν» μέσα στο σπίτι τους, ξαφνικά, χωρίς τίποτα να τους προϊδεάσει:

«Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τον πόνο του να χάνεις δύο παιδιά την ίδια στιγμή και να τα χάνεις με έναν τέτοιο τρόπο που δε βγάζει νόημα. Αλλά πρέπει να πιστέψω ότι κάτι σε αυτό το σύμπαν τις επέλεξε για κάποιο λόγο, ίσως για να τις προστατέψει από κάποια μελλοντική τραγωδία ή ίσως επειδή οι ψυχές του ήταν πολύ καλές για αυτόν τον κόσμο», έγραψε συντετριμμένη.

Η Σάντι Μέιερς βρισκόταν στη δουλειά της όταν σημειώθηκε η τραγωδία. Ο σύζυγός της Ντον ήταν εκείνος που έβαλε για ύπνο τα δίδυμα - την Ορόρα και τον Κέλαν - και τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς τους.

Νεκρά δίδυμα αδέλφια στη Φλόριντα

Θρήνος για τον φρικτό θάνατο των διδύμων / Φωτογραφία Facebook

Δίδυμα αδελφάκια πέθαναν από ασφυξία σε μπαούλο

Την επόμενη ημέρα το πρωί, τα παιδιά ξύπνησα νωρίτερα και αποφάσισαν να παίξουν. Όπως επεσήμανε η μητέρα τους στην ανάρτησή της, ήταν πολύ δεμένα και συνήθιζαν αρκετά συχνά να ξυπνούν περίεργες ώρες για να παίξουν και να αποκοιμηθούν ξανά σε διάφορα μέρη.

Την Παρασκευή το βράδυ, όμως, διάλεξαν ένα αλλόκοτο μέρος για να κοιμηθούν. Μπήκαν στο ξύλινο μπαούλο όπου φύλασσαν τα λούτρινα παιχνίδια τους, αφαίρεσαν κάποια για να χωρούν και αποκοιμήθηκαν εκεί αγκαλιασμένα.

Το επόμενο πρωί που οι γονείς τους πήγαν στο δωμάτιό τους να τα ξυπνήσουν δεν τα βρήκαν στο κρεβάτι τους. Άρχισαν να ψάχνουν αγωνιωδώς σε όλο το σπίτι. Τελικά, τα μωρά εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο μπαούλο μετά από ώρες. Κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν εκεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top