«Ήξερα πού πάει το παιδί μου» - Σοκάρει ο πατέρας Κροάτη συλληφθέντα

«Δεν μπορούσα να τον εμποδίσω»

Σοκάρει ο πατέρας Κροάτη συλληφθέντα για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. «Ήξερα πού πάει ο γιος μου», παραδέχθηκε δημοσίως στην κροατική δημόσια τηλεόραση.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Θέμα ημερών ο εντοπισμός του δολοφόνου του Μιχάλη»

Ο Ιβάν Κούνατς ζει και αυτός ως πατέρας τη δική του αγωνία, με τον γιο του να βρίσκεται προφυλακισμένος στην Ελλάδα.

O 20χρονος φοιτητής Γεωπονικής ξεκίνησε με τρεις φίλους του με αυτοκίνητο για να έρθουν στην Ελλάδα. Όπως παραδέχθηκε ο πατέρας του, ο γιος του γνώριζε ότι πάει σε έναν οργανωμένο καβγά, αλλά δεν ήθελε να το παραδεχθεί, για να μην τον πιέσουν περισσότερο να μην ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Νέα Φιλαδέλφεια: Το «τυφλό» σημείο που ξεκίνησε η επίθεση των Κροατών

Και ο πατέρας ήξερε πού πάει το παιδί του και με ποιες συνθήκες. Γι΄αυτό προσπάθησε να του μιλήσει και να τον μεταπείσει. Μάταια, όμως, όπως ισχυρίζεται. Πώς να απαγορεύσεις σε ένα 20χρονο αγόρι να πάει κάπου, εφόσον το έχει ήδη σχεδιάσει και μάλιστα, έχοντας μαζέψε τα δικά του χρήματα δουλεύοντας.

Ο Κροάτης πατέρας έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη και δεν κατηγόρησε την ελληνική αστυνομία για τη σύλληψη του γιου του, καθώς έκανε τη δουλειά της, όπως είπε.

Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή οι 105 συλληφθέντες

Συνολικά 105 άτομα συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Μιχάλη Κατσουρή. Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί ποιος του έδωσε τη θανατηφόρα μαχαιριά.

Οι κατηγορούμενοι μοιράστηκαν σε όλα τα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας: στις φυλακές Κορυδαλλού, στις φυλακές Αυλώνα, στις φυλακές Τρικάλων, Λάρισας, Βόλου, Νιγρίτας, Κομοτηνής, Μαλανδρίνου, Άμφισσας, Δομοκού, Χανίων, Χίου, Γρεβενών, Ναυπλίου, Κω και Θεσσαλονίκης, ανάλογα με τη χωρητικότητα του κάθε καταστήματος κράτησης.

Ο προβληματισμός των Αρχών είναι τώρα πώς θα υπάρχει ασφάλεια για τους κρατούμενους, γι' αυτό υπήρξε επικοινωνία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής με τις διοικήσεις όλων των καταστημάτων κράτησης, οι οποίες έχουν λάβει μέτρα για την ασφαλή κράτηση των προφυλακισθέντων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top