Θρήνος για 21χρονη: Τη σκότωσε ο σύντροφός της επειδή του είπε να χωρίσουν

Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία - Η 73η μέσα σε έναν χρόνο

Συγκλονισμένη είναι η Ιταλία από τη νέα στυγερή γυναικοκτονία. Μια 21χρονη κοπέλα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον σύντροφό της, όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Άγρια δολοφονία 21χρονης στην Ιταλία - Ύποπτος ο Τούρκος πρώην της

Το άψυχο κορμί της Σελίν εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του πρώην συντρόφου της το απόγευμα της Κυριακής. Ο 28χρονος Ομέρ Κιν της έστησε παγίδα και της επιτέθημε με μανία με ένα κουζινομάχαιρο. Στη συνέχεια, προσπάθησε να διαφύγει στην Αυστρία, όμως η αστυνομία τον καταδίωξε και τελικά τον συνέλαβε πριν προλάβει να φύγει από τη χώρα.

Το τελευταίο ραντεβού - Τη σκότωσε επειδή τον χώρισε

Η 21χρονη Σελίν είχε χωρίσει τον Ομέρ πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ο 28χρονος κατάφερε να την πείσει να συναντηθούν για τελευταία φορά και τη σκότωσε.

Μετά το μοιραίο ραντεβού οι ώρες περνούσαν και η Σελίν δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής. Ο πατέρας της δεν μπορούσε να τη βρει στο τηλέφωνο και έτσι ειδοποίησε την αστυνομία. Εντόπισαν το σήμα του τηλεφώνου της και όταν πήγαν στο σπίτι του 28χρονου ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα: κανείς δεν απαντούσε και υπήρχαν ίχνη αίματος παντού. 

Λίγες ημέρες πριν, ο νεαρός είχε κάνει μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που, σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος, δείχνει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο: «Ποτέ δεν πίστευα ότι ένα λάθος θα στοίχιζε τα πάντα», είχε γράψει.

Η δολοφονία της Σελίν είναι η 73η στην Ιταλία τον τελευταίο χρόνο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top