Μπαράκ Ομπάμα: «Κάνω καθημερινά έρωτα με άνδρες, αλλά στη φαντασία μου»

Στο φως επιστολή που είχε στείλει σε πρώην σύντροφό του

Τον περασμένο Ιούνιο το ζεύγος Ομπάμα έκανε διακοπές στην Αντίπαρο - Κεντρικός δελτίο ειδήσεων Star

Τ’ άπλυτα του Μπαράκ Ομπάμα έβγαλε στη φόρα η εφημερίδα New York Post, δημοσιεύοντας το περιεχόμενο επιστολής που φέρεται να είχε στείλει σε πρώην σύντροφό του και στην οποία της αποκάλυπτε τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις με άνδρες. 

Η επιστολή γράφτηκε τον Νοέμβριο του 1982 με παραλήπτρια την Alex MacNear, σύμφωνα με τον ιστορικό David Garrow, ο οποίος έγραψε τη βιογραφία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ με τίτλο «Rising Star: The Making Of Barack Obama».

Στην Αντίπαρο το ζεύγος Ομπάμα - Φιλοξενείται στο σπίτι του Τομ Χανκς

Τον περασμένο Ιουνίου μάλιστα ο Garrow είχε αποκαλύψει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα σε πολλές περιπτώσεις έτρεφε φαντασιώσεις για προσωπικές συναντήσεις με άνδρες. 

Επιστολή στην οποία εξομολογούταν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους με άνδρες φέρεται να είχε στείλει ο Μπαράκ Ομπάμα σε πρώην σύντροφό του - AP

«Σε ό,τι αφορά στην ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι αυτή είναι μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση ίσως να διαιωνιστεί η ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής. Βλέπετε, κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά αλλά στη φαντασία μου», φέρεται να είχε γράψει ο Μπαράκ Ομπάμα το 1982 στην Alex Mcnear.

Μισέλ Ομπάμα: «Για 10 χρόνια δεν μπορούσα να αντέξω τον άντρα μου»

«Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να μπορέσω να σκεφτώ με όρους ''ανθρώπινους'' και όχι ως ''γυναίκες σε αντίθεση με άνδρες''. Αλλά, επιστρέφοντας στο σώμα μου, βλέπω ότι με έχουν κάνει άνδρα και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο» φέρεται να συνέχιζε στην επιστολή του ο νέος τότε Μπαράκ Ομπάμα.

Ο βιογράφος του Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είχε ομοφυλοφιλικές φαντασιώσεις - AP

Ο βιογράφος του Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είχε ομοφυλοφιλικές φαντασιώσεις - AP

Η Alex McNear, η οποία έβγαινε με τον Ομπάμα, όταν αυτός ήταν φοιτητής στο «Occidental College» του Λος Άντζελες, διέθεσε αργότερα στα ΜΜΕ την επιστολή, την οποία ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ιστορικός David Garrow συμπεριέλαβε στο βιβλίο του, «Rising Star», για την ζωή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Επέτειος γάμου για Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα - Είναι 29 χρόνια παντρεμένοι!

Η επιστολή ανήκει επί του παρόντος στο Πανεπιστήμιο Emory, το οποίο δεν επιτρέπει τη φωτογράφιση ή να την πάρει κάποιος. Ωστόσο, ο φίλος του ιστορικού Garrow, Harvey Klehr, έγραψε τις παραγράφους με το χέρι και τις έστειλε στον συγγραφέα.

Την επιστολή με τα άπλυτα του Μπαράκ Ομπάμα έφερε στο φως η εφημερίδα New York Post - AP

Την επιστολή με τα άπλυτα του Μπαράκ Ομπάμα έφερε στο φως η εφημερίδα New York Post - AP

Μάλιστα, ο Klehr παρείχε την επιστολή και στη New York Post. Εκπρόσωπος του πρώην προέδρου αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο στην εφημερίδα.

Κένυα: Πέθανε στα 99 της η «γιαγιά» του Μπαράκ Ομπάμα

Από την πλευρά του, ο ιστορικός David Garrow σχολίασε ότι δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο στις νεανικές σκέψεις του Ομπάμα. «Είμαι ιστορικός, όχι ψυχολόγος, αλλά νομίζω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top