Μισέλ Ομπάμα: «Για 10 χρόνια δεν μπορούσα να αντέξω τον άντρα μου»

Αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον γάμο της με τον Μπαράκ Ομπάμα

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του πρώην προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου της «The Light We Carry», το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, μεταξύ άλλων, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον γάμο της με τον Μπαράκ Ομπάμα ειδικά τα πρώτα χρόνια.

Παρουσιάσθηκε η ελληνική έκδοση του βιβλίου της Μισέλ Ομπάμα 

Η Μισέλ Ομπάμα με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου της, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον γάμο της με τον Μπαράκ Ομπάμα, ειδικά τα πρώτα χρόνια / Φωτογραφία AP

«Για 10 χρόνια δεν μπορούσα να αντέξω τον άντρα μου και ξέρετε πότε συνέβη; Όταν τα παιδιά ήταν μικρά και ενώ προσπαθούσαμε να χτίσουμε τις καριέρες μας και να μοιράσουμε τις δουλειές ανησυχούσαμε και για το σχολείο και ποιος θα έκανε τι» εξηγεί.

Μισέλ Ομπάμα -Με τα δικά της λόγια: Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Η Ομπάμα τόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «o γάμος δεν είναι 50/50, ποτέ. Είναι στιγμές που εγώ είμαι μέσα 70, αυτός 30. Υπάρχουν φορές που αυτός είναι 60% μέσα και εγώ 40%. Αλλά μαντέψτε: Δεν θα έβαζα 10 άσχημα χρόνια πάνω από 30 καλά… το θέμα είναι πως το βλέπει κανείς».

Μέσα όμως από όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα, η Μισέλ Ομπάμα τόνισε ότι εξακολουθεί να σέβεται και να θαυμάζει τον σύζυγό της  / Φωτογραφία AP

Επέτειος γάμου για Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα - Είναι 29 χρόνια παντρεμένοι!

Μέσα όμως από όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα, η Μισέλ Ομπάμα τόνισε ότι εξακολουθεί να σέβεται και να θαυμάζει τον σύζυγό της. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις «τον άνθρωπό σου» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top