Ισραήλ: Στο νοσοκομείο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

«Αισθάνθηκε "ελαφριά ζάλη" που οφείλεται σε αφυδάτωση»

Ισραήλ: Στο νοσοκομείο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση και υποβάλλεται σε εξετάσεις, ανακοίνωσε το γραφείο του.

Ισραήλ: «Ανακωχή» Νετανιάχου μετά τις μαζικές διαδηλώσεις και το χάος

Ο 73χρονος Νετανιάχου διατηρούσε πλήρως τις αισθήσεις του καθ΄οδόν προς το νοσοκομείο Sheba στο Τελ Χασομέρ και εισήλθε περπατώντας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, μετέδωσε το ισραηλινό δίκτυο Channel 12 TV επικαλούμενο τον γιατρό του πρωθυπουργού. 

Πάντως οι γιατροί που εξέτασαν τον πρωθυπουργό του Ισραήλ δε βρήκαν κάτι το ανησυχητικό και η πρώτη εκτίμησή τους είναι ότι αισθάνθηκε μια «ελαφριά ζάλη» που οφείλεται σε αφυδάτωση.

Το Τελ Χασομέρ είναι κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Καισάρεια, όπου βρίσκεται η ιδιωτική κατοικία του πρωθυπουργού.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο σπίτι του όταν παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται καλά.

Το Ισραήλ βρίσκεται σε συνθήκες καύσωνα αυτό το σαββατοκύριακο.

Σε ένα βίντεο που τραβήχθηκε μέσα στο νοσοκομείο, ο Νετανιάχου χαμογελά και λέει ότι έκανε διακοπές από την Παρασκευή στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, ενώ ο υδράργυρος είχε σκαρφαλώσει στους 38 βαθμούς Κελσίου. «Δόξα τω Θεώ, αισθάνομαι πολύ καλά. Ζητώ από όλους σας να περνάτε λιγότερο χρόνο κάτω από τον ήλιο, να πίνετε περισσότερο νερό και να έχουμε όλοι μια καλή νέα εβδομάδα», πρόσθεσε.

Λόγω της νοσηλείας του πρωθυπουργού, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή, θα γίνει τη Δευτέρα. 

Σημειώνεται ότι ο Νετανιάχου είχε αισθανθεί αδιαθεσία και κατά τη διάρκεια της εβραϊκής γιορτής του Γιομ Κιπούρ στις αρχές Οκτωβρίου και είχε νοσηλευτεί για λίγες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top