Νεκρή 23χρονη Βραζιλιάνα μετά από επεισόδιο οπαδικής βίας

Φίλαθλος αντίπαλης ομάδας της επιτέθηκε με μπουκάλι

Νεκρή 23χρονη Βραζιλιάνα Μετά Από Επεισόδιο Οπαδικής Βίας

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 23χρονη οπαδός βραζιλιάνικης ομάδας, όταν δέχθηκε επίθεση έξω από το γήπεδο. Οπαδός αντίπαλης ομάδας της έριξε μπουκάλι μπύρας στον λαιμό και τη τραυμάτισε θανάσιμα.

Η 23χρονη Γκαμπριέλα Ανέλι υπέστη δύο καρδιακές προσβολές έξω από το γήπεδο Allianz Parque, όπου είχε πάει να δει την αγαπημένη της ομάδα, την Παλμέιρα. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε μετά το χτύπημα που δέχθηκε. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της ήταν επιβαρυμένη, καθώς ως παιδί είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, πνευμόνων και νεφρών.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Παλμέιρα δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «δεν μπορεί να δεχτεί πως μια 23χρονη γυναίκα έπεσε θύματ τέτοιας βαρβαρότητας σε ένα μέρος που θα έπρεπε να είναι τόπος διασκέδασης» και πρόσθεσε ότι η αστυνομία θα έπρεπε να διερευνήσει το περιστατικό.

Νεκρή 23χρονη έξω από γήπεδο στη Βραζιλια

Η 23χρονη  Γκαμπριέλα Ανέλι δέχθηκε επίθεση έξω από το γήπεδο / Φωτογραφία Facebook

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα, ένα άλλο επεισόδιο έλαβε χώρα σε διαφορετικό χώρο του γηπέδου λίγο πριν τραυματιστεί η γυναίκα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top