Αυτοπυροβολήθηκε στον ύπνο του επειδή ονειρευόταν πως τον έκλεβαν

Γιατί συνελήφθη μετά το απίστευτο περιστατικό

Είδε Στον Ύπνο Του Ότι Τον Έκλεβαν Και Αυτοπυροβολήθηκε

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ιλινόις των ΗΠΑ. Ένας άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στον ύπνο του, καθώς ονειρεύτηκε ότι κάποιοι εισέβαλαν στο σπίτι του.

Το βράδυ της 10ης Απριλίου, ο Μαρκ Ντικάρα που αυτοπυροβολήθηκε όταν πίστεψε λανθασμένα μέσα στον ύπνο του ότι ένας διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι του αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργήματος για όπλα.

Ο 62χρονος που ονειρευόταν ότι αποκρούει έναν λήστη, άρπαξε το περίστροφό του - ένα .357 Magnum και πυροβόλησε στο σκοτάδι. Κατάφερε να ξυπνήσει όταν πυροβολήθηκε κατά λάθος στο πόδι.

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά, όταν μία από τις σφαίρες διαπέρασε το πόδι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε και οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν είχε συμβεί ποτέ εισβολή στο σπίτι στο σπίτι.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 62χρονος συνταξιούχος δικηγόρος χρησιμοποίησε το περίστροφο χωρίς να έχει άδεια, καθώς είχε ανακληθεί. Για τον λόγο αυτό συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή πυροβόλου όπλου χωρίς άδεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top